Trucks

Lær mere om, hvordan vi understøtter dette segment i den interaktive segmentbrochure

Bind regioner og lande sammen

FJERNTRANSPORT

Lange afstande er ikke noget nyt for dig. Men uanset hvor langt dine opgaver fører dig væk, arbejder du for at holde, hvad du lover. Og hjælpe andre med at gøre det samme. Vi ved, at alt skal fungere, og at du har brug for at få mest muligt ud af hver dråbe brændstof. Vi er her for at hjælpe dig med at føle, at du gør afstandene kortere.

Volvo Trucks-funktioner til din drift

Udforsk de løsninger, der er udviklet for at gøre dit liv lettere og din drift endnu bedre.

Spar brændstof med I-Save
Klar bakker og stigninger i et højere gear, så du sparer brændstof uden at miste hastighed og får en jævnere kørsel.

Optimer med I-See
I-See anvender data om topografien til at optimere hastighed og gearskift på dine ruter for at forbedre brændstofeffektiviteten.

Sikkert ned ad bakke med ESP-vogntogsbremsen 
Lastbil og anhænger med fuldt læs ned ad en skråning. ESP-vogntogsbremsen aktiverer sættevognens hjulbremser for at rette vogntoget op og undgå saksning.

Dynafleet Brændstof & Miljø 
Flådestyringstjenesten gør det let at følge dine lastbiles præstationer og dine chaufførers effektivitet. Tjenesten er hurtig og præcis og hjælper dig med at identificere potentielle besparelser.

Volvo Dynamisk Styring, som du kan lide det
Leder du efter perfekt stabilitet og kontrol i alle hastigheder kombineret med mindre belastning på dine skuldre? Eller vil du have hjælp til at undgå udskridning og utilsigtede baneskift? Så se nærmere på Volvo Dynamisk Styring.

Dobbeltbatterisystem
Få et batterisystem, der sikrer høj levekomfort i førerhuset uden at gå på kompromis med startevnen næste morgen.

Gasdrift
Vores gasdrevne lastbiler kører på LNG (flydende naturgas), der øjeblikkeligt nedbringer dit CO2-aftryk uden at gå på kompromis med produktiviteten. De giver dig også mulighed for at reducere dine brændstofudgifter.

Globetrotter-førerhuse – mere rummelighed
Vi opfandt Globetrotter-førerhuskoncept for årtier siden for at gøre livet på vejen mere behageligt og sikkert. Med op til 220 cm indvendig ståhøjde, komfortable sovefaciliteter og masser af gennemtænkte opbevaringsløsninger til alt det udstyr, du skal bruge til livet på vejen.

I-Shift med dobbeltkobling
I-Shift med dobbeltkobling tilbyder en uafbrudt kraftoverførsel, som vil forvandle din kørsel – og øge din produktivitet. 

Referenceklient

Vi kører meget på bjergveje, og derfor har vi brug for lastbiler med høj ydelse, men lavt brændstofforbrug

Klar til de lange distancer

Tal med din lokale Volvo Trucks-forhandler for at finde den bedste løsning til din virksomheds opgaver inden for fjerntransport.