Trucks

Lær mere om, hvordan vi understøtter dette segment i den interaktive segmentbrochure

Barske forhold kræver hårdført udstyr

Transport til minedrift og stenbrud

Stejle stigninger, dybe afgrunde, skarpe sving og trange steder med en fuldt læsset lastbil – det kræver alt sammen maksimal koncentration og kontrol fra din side. Vi er der for at støtte dig, så du kan opretholde en produktionsflow, selv når forholdene er udfordrende.

Volvo Trucks-funktioner til din drift

Udforsk de løsninger, der er udviklet for at gøre dit liv lettere og din drift endnu bedre.

38-tons bogie
Er du på jagt efter en slidstærk løsning, som kan maksimere din produktivitet ved at bære større laster?

Den robuste front
Designet til hård brug i udfordrende terræn.

I-Shift med krybegear
Få fremragende startevne, selv med fuld last – og fuldstændig kontrol over kraften ved meget lave hastigheder.

Femakslede lastbiler fra fabrikken
På fabrikken kan vi fremstille din Volvo-lastbil med op til fem aksler i enten 10×4- eller 10×6-konfiguration, så den kan klare store nyttelaster selv uden en sættevogn.

Trækkraft, når du har brug for det
Få fuld kontrol over din trækkraft og din produktivitet. Differentialespærringerne styres let via den brugervenlige grænseflade. Og hvis lastbilen har en foraksel med træk, kobles den automatisk ind, når du har brug for det. Og ud igen, når du ikke har.

Volvo Dynamisk Styring, som du kan lide det
Leder du efter fremragende manøvredygtighed kombineret med mindre belastning af dine skuldre? Så se nærmere på Volvo Dynamisk Styring.

Førerhuse til minekørsel under jorden
Vores lave dagførerhuse og lave lange førerhuse passer perfekt til kørsel under jorden, hvor højden er begrænset. Du kan sikre dine førerhuse mod faldende genstande med beskyttelsesplader. Og få en tagluge i stål i stedet for et soltag i glas.

Volvos serviceplanlægning
Nedbrud og presserende reparationer koster driftstid og indkomst. Proaktiv service og forebyggende vedligeholdelse sparer dig for disse udgifter. Det betaler sig virkelig at planlægge. Og det bedste af det hele er, at vi kan gøre det hele for dig. En Volvo serviceplan udarbejdes specifikt til din lastvogn og din forretning. Du får optimeret din driftstid – helt gratis.

Referenceklient

Vi ved aldrig, hvad der venter længere fremme. Jorden skrider, og landskabet kan hurtigt ændre sig fra det ene øjeblik til det næste

Et nyt gennembrud?

Tal med din lokale Volvo Trucks-forhandler for at finde den bedste løsning til din virksomheds opgaver inden for transport til minedrift og stenbrud.