Trucks

Lær mere om, hvordan vi understøtter dette segment i den interaktive segmentbrochure

Det stærkeste led i byens forsyningskæder

REGIONALTRANSPORT

Der står meget på spil, når du forbinder de regionale logistikknudepunkter: leveringstider, dit og kundernes omdømme, kontrakter og fremtidige opgaver. Vi giver dig de værktøjer, der kan hjælpe dig med at opfylde særlige krav og holde dine løfter. Værktøjer, der kan hjælpe dig med at være effektiv, præcis og pålidelig, både når det gælder leveringstider og omkostninger.

Volvo Trucks-funktioner til din drift

Udforsk de løsninger, der er udviklet for at gøre dit liv lettere og din drift endnu bedre.

Udsynet
Fremragende udsyn med de store vinduespartier og veldesignede spejle. Du kan tilføje op til otte kameraer, for eksempel et kamera i passagersiden placeret i sidespejlet i passagersiden.


Volvo Dynamisk Styring, som du kan lide det
Leder du efter perfekt stabilitet og kontrol i alle hastigheder kombineret med mindre belastning på dine skuldre? Så se nærmere på Volvo Dynamisk Styring.

Styr på dine data
Volvo Connect er webgrænsefladen til dine digitale tjenester – dit digitale udgangspunkt for en mere rentabel transportforretning. Du kan bringe lastbilens driftstid, effektivitet og produktivitet op på et helt nyt niveau.

I-Shift med dobbeltkobling
I-Shift med dobbeltkobling giver dig en virkelig jævn og dynamisk acceleration. Den skifter gear på en brøkdel af et sekund. 

Optimer med I-See
I-See anvender data om topografien til at optimere hastighed og gearskift på dine ruter for at forbedre brændstofeffektiviteten. 

Gasdrevne lastbiler
Vores gasdrevne lastbiler kører på LNG (flydende naturgas), der øjeblikkeligt nedbringer dit CO2-aftryk, men holder ydeevnen og produktiviteten i top. De giver dig også mulighed for at reducere dine brændstofudgifter markant.

Komfortable førerhuse
Alle vores førerhuse byder på høj komfort, lav støj og masser af plads. Til dig og de ting, du har brug for.

Volvo Guld-kontrakt
Den bedste måde at sikre driftstiden på er en Volvo Guld-kontrakt, der inkluderer al forebyggende vedligeholdelse og lastbilreparation for et fast månedligt gebyr. Lastbilen fjernkommunikerer desuden med værkstedet for at gøre dine besøg så effektive som muligt. Din lastbil holdes i den bedst mulige form, og du har fuld kontrol over dine omkostninger. Hvis de kørte kilometer varierer, kan du vælge Flexi-Guld-kontrakten, der giver dig samme dækning, men mod et gebyr, der er tilpasset rytmen i din virksomhed.

Din lastbil venter

Tal med din lokale Volvo Trucks-forhandler for at finde den bedste løsning til din virksomheds regionaltransporter.