Volvo Trucks

Danmark

×

Climate Wise Edition-lastbiler

Klimaproblemerne står øverst på miljødagsordenen, og rundt om i hele verden kræves der øjeblikkelig handling. Hos Volvo Trucks ved vi også, at der skal handles nu. Vi kan ikke vente på morgendagens løsninger, men må i stedet handle her og nu. Det er her, vores Climate Wise Edition-lastbiler kommer ind i billedet.

Climate Wise Edition-lastbilerne er mere bæredygtige i hele deres livscyklus.

Alle forbedringer betyder noget

Climate Wise Edition-lastbilerne er transportløsninger til regional- og fjerntransport og er mere bæredygtige gennem hele deres livscyklus. Vi har taget skridt til at gøre vores fabrikker klimaneutrale. De resterende CO2-emissioner, der genereres i produktionskæden, er klimakompenseret. Kompensationen er certificeret i henhold til Gold Standard og inkluderet i hver enkelt Climate Wise Edition-lastbil.

Få et overblik over Climate Wise Edition i brochuren

Climate Wise Edition-lastbiler genererer færre CO2-emissioner.

Climate Wise Edition-lastbilmodeller

Climate Wise Edition-lastbiler fås som den brændstofeffektive Volvo FH med I-Save, den gasdrevne Volvo FH LNG og den gasdrevne Volvo FM LNG. De er designet til at give dig en brændstofeffektiv drift med høj ydeevne og lavere CO2-emissioner. Hvis det er din ambition er at reducere dit CO2-aftryk for at forbedre din bæredygtighed, så kan Climate Wise Edition-lastbilerne meget vel være det helt rigtige valg.

Et lokalt projekt til reduktion af emissionerne

Climate Wise Edition-lastbiler er klimakompenserede i samarbejde med vores partner South Pole, en førende udvikler af globale projekter til reduktion af emissioner gennem frivillig kompensation. I tillæg til den direkte klimafordel bidrager projektet også til en bæredygtig økologisk og social udvikling i de byer og områder, hvor det findes.
Mere om projektet Volvo Trucks-support

Hold øjne og ører åbne

Er du interesseret i lastbiler, transport og teknologi? Abonner på Volvo Trucks Knowledge Hub for gennem vores eksperter at få større indsigt i emner, der er vigtige for din virksomhed.

Relaterede nyheder

Hvad er dine transportbehov?

Udforsk vores løsninger, der opfylder dem.

Aldrig har det føltes bedre at reducere sit miljøaftryk

Større moment og mindre brændstof med I-Save

Vil du også være klimavenlig?

Tal med os for at finde den helt rigtige løsning.