Trucks

ANY TRUCK. ALL ELECTRIC

Purpose-built electric trucks. Towards zero emissions.

Elektriske lastbiler helt enkelt. 

Det kan føles som et stort spring at skifte til en elektrisk lastbil. Vi er her for at gøre det hele så gnidningsfrit som muligt – fra at finde den helt rigtige lastbil til at håndtere eventuelle bekymringer om opladning og rækkevidde, så dine leverancer sikres. Uanset om du kører i eller mellem byer, kan vi levere en elektrisk transportløsning med nul udstødningsemissioner. Vi bliver dit vigtigste kontaktpunkt. En pålidelig partner, der er fast besluttet på at sikre dig en vellykket overgang – og gøre de nødvendige CO2-reduktioner til virkelighed. 

  • Mange års praktisk erfaring med elektromobilitet.
  • Ét kontaktpunkt til alle dine elektromobilitetsbehov.
  • Fleksible og driftssikre lastbiler med Volvo-finansiering 
  • Vejledning til at finde den bedste opladningsløsning til din situation
  • Ruteplanlægning og et fordelagtigt driftstidsløfte
  • Digital flådestyring og miljørapporter

Hele serien. Helt klar. Helt elektrisk.

Fremtiden er elektrisk
- udforsk vores el-lastbiler

At skifte til elektromobilitet er en investering for fremtiden – både økonomisk og med tanke på dit omdømme. Det er optimalt at komme rigtigt fra start. Vi begynder altid med en grundig analyse af dine behov, så vi kan skræddersy en komplet løsning, der passer perfekt til dig.

Vi kender transportbranchen. Og vi forstår vigtigheden af en god overgang, når man gennemgår et teknologiskift. Vores mål er at hjælpe dig med at gennemføre overgangen helt udramatisk og uden driftsafbrydelser.

Vi tilbyder seks forskellige elektriske lastbilmodeller. Den kompakte og alsidige Volvo FL Electric og den større Volvo FE Electric til tungere og mere krævende opgaver, Volvo FH Electric, Volvo FM Electric og Volvo FMX Electric, der er målrettet mod regional distribution og by-transport. Benyt lejligheden til at vise omverdenen, at din virksomhed tager bæredygtighed alvorligt på hvert eneste trin af forsyningskæden.

Skift til el med fire lette trin

1. Hvorfor skifte til el? Definer din business case

Mener du også at tiden er inde til at skifte til elektrisk transport?
Vil du have et forspring til konkurrenterne eller imødekomme dine kunders ønsker til bæredygtighed? Vi hjælper dig med at definere din business case ud fra din virksomhed, dine målsætninger og dine ambitioner.

2. Fortæl os, hvad du vil have

Vi hjælper dig med at fastlægge dine driftsmæssige krav og gå i detaljer med faktorer som energiforbrug, lastkapacitet, driftstimer og mulige opladningssteder. Derefter hjælper vi dig med at forvandle dem til transportløsninger.

3. Vi definerer en løsning sammen ...

Vi præsenterer en løsning, der passer til den måde, du driver virksomhed på. Den indeholder alt fra komplette køretøjer over opladning og udstyr til serviceydelser, der maksimerer rækkevidden og sikrer dine leverancer. 

4. ... og derefter leverer vi!

Vi specificerer, bygger og leverer dine lastbiler komplet med opbygning. Og vi hjælper dig med opladningsplaner og udstyr. Sammen udvikler vi den supportløsning, vi er blevet enige om – og så er det tid til at komme ud at køre.

Elektriske lastbiler - Klar til din transport! 

Vores elektriske lastbiler imødekommer samfundets og kundernes efterspørgsel efter markante nedskæringer i CO2-emissionerne. Med Volvo FM, FMX og FH Electric kan du få leveringer med nul emissioner til en bred vifte af transportopgaver. Fra distributionskørsel i byerne til tung regional transport og anlægsopgaver. Og for at forenkle overgangen til bæredygtig transport tilbydes lastbilerne sammen med service- og supportpakker til elektromobilitetsbehov.

Kontaktperson for el-lastbiler

Joakim Nilsson

Forretningsudviklingschef - Zero Emissions

Kontakt Joakim

Kontaktperson for el-lastbiler

Michael Sparlund

E-mobility Sales Engineer

Kontakt Michael

Find din lokale forhandler

Ofte stillede spørgsmål om elektromobilitet

Vores fuldelektriske løsninger

Vores elektriske lastbilmodeller

Spørgsmål?

Få en snak med Volvo om dine muligheder med vores elektriske lastbiler