Volvo Trucks

Danmark

×

Udforsk vores eldrevne lastbiler

Vi ved, at mange vognmænd arbejder hårdt på at reducere deres miljøpåvirkning, forbedre chaufførernes arbejdsmiljø og bidrage til at gøre byer mere støjsvage og rene. Vi ønsker at bidrage til denne rejse med vores udvalg af eldrevne lastbiler og løsninger til at skifte til ren eldrift.

The electric trucks from Volvo Trucks can make cities quieter and cleaner.

Rigtigt fra starten

At skifte til eldrift er en investering i fremtiden. Hvis du er interesseret i at skifte til el, starter vi altid med en grundig analyse af dine behov, så vi kan skræddersy en komplet transportløsning, der passer perfekt til din drift.

Fordelene 

Nul udstødningsemissioner og lavere støj åbner mulighed for at hente og levere varer på steder, hvor almindelige lastbiler ikke kan komme. De sænkede støjniveauer kan give mulighed for at løse en bred vifte af transportopgaver uden for myldretiden. Det forbedrer pladsudnyttelsen i døgnets løb i travle byer.

Til hverdagsbrug

Vores eldrevne lastbiler er meget støjsvage sammenlignet med traditionelle lastbiler, både når de kører, og når de står stille. Støj- og vibrationsniveauerne er meget lavere i førerhuset, men også når man arbejder uden for lastbilen. Desuden giver elmotoren en meget jævn og rykfri kraftoverførsel. Det er ideelt til bytransport, hvor man typisk skal stoppe og sætte i gang mange gange.

Vores helelektriske lastbilmodeller

Få et overblik over vores eldrevne lastbiler i den interaktive produktbrochure

Eller hent den her

Relaterede artikler

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.