Trucks

Silent Power, klar til rock n' roll.

Ligesom en professionel trommeslager besidder Volvo FH Electric kraft, udholdenhed og præcision. Og med det helt lydløse førerhus og nul udstødningsemissioner er det fremtidens transportform. Vores kraftige elektriske lastbiler har kørt 345 kilometer på én opladning med totalvægt på 40 ton. Hvis den lades op i pauserne, kan den nå op til 500 kilometer.

Se vores elektriske lastbiler blive testet af den legendariske rocktrommeslager Mikkey Dee (Scorpions, Motörhead) i de tre film nedenfor.

Tryk pedalen i bund. Volvo FH Electric – Power.

En Volvo FH Electric-lastbil til en heavy metal-turné på testbanen. Rocker den? Tatu Ljokkoi fra Volvo Trucks slutter sig til Mikkey Dee i førerhuset for at opleve de vigtigste fordele ved at køre elektrisk: En lydløs og vibrationsfri tur, jævn og massiv effekt på op til 490 kW/666 hk leveret fra første sekund.

Magic touch! Volvo FMX Electrics – præcision.

Den elektriske drivline gør manøvrering på trange og udfordrende steder let og kontrollerbar. Mikkey Dee er kendt for sin intense dobbeltpedalteknik. Har han evnerne til at køre en 32-ton Volvo FMX Electric-lastbil ned ad en stejl skråning med præcision? 

Færdigheder taget til nye højder. Volvo FMX Electric – fleksibilitet.

Volvos elektriske lastbiler er lige så fleksible som deres dieselversioner og kan opbygges til stort set enhver opgave. Og fraværet af støj og emissioner gør dem perfekte til kørsel om natten – ligesom den måske højeste trommesolo nogensinde i heavy metals historie.

Kontakt din el-salgsekspert

Volvo FH Electric

Ofte stillede spørgsmål om elektromobilitet