Volvo Trucks

Danmark

×

De moderne klassikere

Volvo-lastbilerne i Classic-serien giver dig gennemprøvede transportløsninger skabt til at øge din driftstid og produktivitet. Classic-serien fås parallelt med de nye Volvo-lastbiler og leveres med samme høje kvalitet og samme lette ejerskab, som du er vant til fra Volvo Trucks.

Volvo FH16 Classic

Konstrueret til de tungeste og mest krævende opgaver 

Volvo FH Classic

Bygget til det lange, seje træk 

Resterende tid til at bestille din Classic-lastbil

Volvo FMX Classic

Anlægskæmpen 

Volvo FM Classic

Kan tilpasses stort set enhver transportopgave 

Kundereferencer

Derfor kører jeg Volvo - kunde udtalelser 

Søger du efter en førsteklasses lastbil? Så gå ikke glip af denne mulighed. Vælg din favorit lastbil fra Volvo Classic modelserien. Se frem til en moderne, højtydende klassiker – specificeret til netop dine preferencer. Salges slutter snart – så bestil din Volvo Classic i dag!

Volvo FH16 Classic

Volvo FH Classic

Volvo FM Classic

Volvo FMX Classic

Garanti på din lastbil

Din nye Volvo-lastbil leveres komplet med 12 måneders garanti på køretøjet og 24 måneders garanti på drivlinen. Sammen bliver det til en omfattende pakke af fordele, der beskytter dig mod fabrikationsfejl. Enhver defekt del repareres eller udskiftes helt gratis af ethvert autoriseret Volvo-værksted.

Køretøjsgarantien er gældende i en periode på 12 måneder fra leveringsdatoen og uden kilometerbegrænsning. Garantien på drivlinen er gældende i en periode på 24 måneder fra leveringsdatoen eller op til 300.000 km. Din forhandler kan give dig samtlige detaljer om vilkår og betingelser for garantien.

Er du klar til en klassiker?