Trucks

Rummer dit mandskab

MANDSKABSKABINE FRA VOLVO TRUCKS

Skal der være plads til mere end chaufføren og en medchauffør til dine opgaver? Volvo-mandskabskabinen kan rumme op til ni personer. De kan alle stige ind og ud af førerhuset hurtigt og sikkert. Med mandskabskabinen gør vi lastbilen ekstra opbyggervenlig. Tag et nærmere kig.

 

Skræddersyet til din arbejdsdag.

Afhængigt af dine behov kan du vælge mellem en lang række forskellige sædekonfigurationer til mandskabskabinen. Du kan f.eks. få sæder til op til ni brandmænd i en enkelt brandbil. To forreste, tre på midterrækken og fire bagest. Hvis du vil, kan du udstyre mandskabskabinen med en separat parkeringsvarmer og aircondition for mandskabet.

Effektivt og sikkert

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne stige ind og ud af førerhuset så hurtigt, men samtidig så sikkert som muligt. Dørene åbner i vid vinkel. Optimalt placerede håndtag og trin letter let ind- og udstigningen. Alle sæder har sikkerhedsseler, og mandskabskabinen har naturligvis bestået kollisionstesten.

Dedikeret til opbygning

Opbygningen på din lastbil er sandsynligvis kompleks og har brug for al den plads, den kan få. Derfor besluttede vi at give opbyggeren plads og lette byggeprocessen på den måde. Hovedkomponenter såsom brændstoftanke, batterier og efterbehandlingssystem er placeret under førerhuset.

Forberedt til installation

For at reducere leveringstiden for opbyggeren og undgå afmontering af indvendige paneler forberedes den elektriske installation med fabriksmonterede ledninger, og de elektriske forbindelsespunkter er foruddefineret.

Kræfter til hård brug

Vælg mellem D11- og D13-motoren og en lang række kraftudtag. Til opgaver med høje kapacitetskrav findes der kraftudtag til op til 2000 Nm.

Fås til disse lastbiler

Vil du skræddersy en lastbil til hele mandskabet?

Tal med din forhandler.