Trucks

Strøm på

DOBBELTBATTERISYSTEM FRA VOLVO TRUCKS

Når førerhuset ikke kun er din arbejdsplads, men også dit hjem, har du brug for funktioner og udstyr, der kræver strøm, selv når motoren er slukket. Du kan derfor få et batterisystem, der sikrer høj levekomfort i førerhuset uden at gå på kompromis med startevnen næste morgen.

Dobbeltbatterier.
Separate kredsløb.

Hemmeligheden bag at sikre en altid aktiv strømforsyning er de to separate batterisæt med egne kredsløb. Det ene er reserveret til at starte motoren; det andet til komfortfunktionerne i førerhuset. Så nu kan du frit benytte førerhusets klimaanlæg, mediesystem og opladningssystem uden at bekymre dig om at dræne lastbilens startbatterier.

Længere levetid

Dobbeltbatterisystemet bruger gelbatteriteknologi til komfortfunktionerne i førerhuset og frit ventilerede batterier til at starte motoren. Gelbatterierne kan klare at blive afladet fuldstændigt uden at blive beskadiget, og de har en længere levetid end traditionelle frit ventilerede batterier. Der findes også en version med ét sæt gelbatterier. Gelbatterier kan vare op til 15 gange længere end frit ventilerede batterier.

Selvovervågning

Systemet holder øje med opladningsniveauerne, så du ikke løber tør for strøm. Hvis det bliver nødvendigt, afbrydes hjælpefunktioner gradvist først, og du bliver advaret.

Vælg dit strømniveau

Type

Effekt

Frit ventileret batterisystem, enkelt

170 Ah

AGM-batterisystem, enkelt

210 Ah

Dobbeltbatterisystem

Frit ventileret batteri (75 Ah) til start + gelbatteri (210 Ah) til komfortfunktioner

Fås til disse lastbiler

Har du strøm nok?

Lad os sikre både din komfort og din startevne.