Trucks

Testet af vores kunder

Volvo FH I-Save

Vores kunder har testet Volvo FH med I-Save. På siden her kan du læse om vores kunders oplevelser. 

Ancotrans

Chauffør Palle Olsen fra Ancotrans havde i uge 31 en Volvo FH 500 med I-Save på prøve til at køre skibscontainere ind og ud af København. Palle var meget tilfreds med Volvo'en, både med I-Shift gearkassen, som sikrede en rolig kørsel på de længere stræk, og med det fantastiske udsyn og de todelte spejlstivere, som er særligt vigtige i kørslen i den københavnske trafik.

 

Efter 1 uge og 1700 kilometer siger Palle Olsen: "Både min chef og jeg er virkelig imponerede over brændstofforbruget på 4,29 km. pr. liter, hvilket er væsentligt bedre end min nuværende bil. Og det er ovenikøbet med et svært udgangspunkt, da Volvo'en er tungere og har flere hestekræfter end den lastbil, den erstattede.

 

Og så var det i øvrigt også den uge, hvor temperaturen kom over 30 grader, så airconditionen har også taget sin del af brændstoffet. Alt i alt et fantastisk resultat!"

Vognmand Steffen Refvik

Vognmand Steffen Refvik fra Hedensted har i løbet af sommeren haft en Volvo FH I-Save på prøve og kørt regional distribution over 17.000 km.

 

Vognmanden kørte selv i I-Save demolastbilen den første uge og melder følgende tilbage: "Der var flere ting, der overraskede mig positivt, især det fantastiske gearskifte, og så selvfølgelig den gode brændstoføkonomi.

 

Ifølge computeren kørte bilen i gennemsnit 4,29 km pr. liter med blandet kørsel og 6 forskellige chauffører, hvilket er cirka 700-800 meter mere end, hvad vi ville køre med vores nuværende biler. Så det var rigtig godt!"

HRN Trucking

HRN Trucking fra Bevtoft havde i 2 uger den nye Volvo FH I-Save på prøve med et gennemsnitligt forbrug på hele 4,87 km/l.

 

Helmuth havde en af sine dygtige chauffører til at køre nattekørsel den første uge med et snit på 4,95, og ugen efter tog Helmuth selv dagturene i den nye Volvo FH I-Save testbil med I-See og Turbocompound motor fra Skifter Lastbil A/S og opnåede her et snit på 4,77 km/l.

 

Med et total snit på 4,87 km/l over hele perioden, er vognmanden yderst tilfreds med det brændstofforbrug! 

Michael Jepsen

4,65 km/liter. Det er hvad, man kan opnå, når man sætter en dygtig chauffør sammen med den nye Volvo FH I-Save.

 

Nete Thaysen fra Michael Jepsen kørte naturmælk fra det sønderjyske til de tørstige gæster på Roskilde Festival i en Volvo FH I-Save testbil med I-See og Turbocompound motor fra Skifter Lastbil A/S.

 

Og med det brændstofforbrug er både vognmand og chauffør yderst tilfredse! 

Stavnskær Fragt A/S

Chauffør Lars hos Stavnskær Fragt A/S har testet Volvo FH med I-Save ved natkørsel fra kl. 19 - 04.00. Han kørte mandag-fredag samlet 2.545 km.

 

Resultatet med den helt nye bil var 4,17 km/liter i snit og den sidste del af kørslen med 4,45 km/l. Her er nogle af Lars' kommentarer til testkørslen:

 

- Indstigning - God og ligetil

- Støj - Svag næsten lydløs

- Udsyn: Godt med store ruder og få blinde vinkler, gode spejle

- Ergonomi: Man sidder godt i sædet og rattet kan justeres i mange positioner

- Instrumentering: God med logisk placering af knapper og ure

- God og økonomisk bil med god komfort

Dette er Volvo FH med I-Save

Volvo FH med I-Save inkluderer den særdeles effektive D13TC-motor og den omfattende Langturs-køretøjspakke. Alle funktioner i I-Save er designet, testet og afprøvet for besparelser på brændstof ved fjerntransportopgaver.

 

Langturs-køretøjspakken indeholder den opdaterede kortbaserede I-See, I-Shift med software optimeret til langturstransport, I-Cruise med I-Roll, nye, brændstofeffektive bagaksler, tomgangssluk og en servostyringspumpe med variabel fortrængning.

Oplev Volvo FH med I-Save

Se, hvad du kan opnå med den nye Volvo FH med I-Save – spar brændstof uden at gå på kompromis med køreegenskaberne og køreglæden.

Flere tips om at spare brændstof

Få inspiration af ekspertartikler og indsigter