Trucks

Maksimer din nyttelast

LETTE KØRETØJER FRA VOLVO TRUCKS

Tæller hvert eneste kilo nyttelast? Og undgår du kuperet terræn på dine ruter? Så kan du få din Volvo FM eller Volvo FH med en letvægtsspecifikation, der giver dig mulighed for at øge din nyttelast og din produktivitet. Og stadig få en robust og komfortabel transportløsning. Din forhandler kan hjælpe dig med at finde en lettere lastbil.

Hvor let kan du blive?

Ved at kombinere vores løsninger med lav vægt kan du få en Volvo FM 4×2-trækker på 6.000 kg eller en Volvo FH 4×2-trækker på 6.600 kg. Det betyder større nyttelast inden for de lovbefalede vægtbegrænsninger.

Løsninger, der gør dig lettere

Hver eneste lille vægtreduktion hjælper dig med at øge din lastkapacitet. Monobladaffjedringen fortil barberer 65 kg af, og en bagaksel med vægtoptimeret design betyder 90 kg mindre. Lastbilens egenvægt kan reduceres endnu mere med vægtoptimerede chassisrammeelementer, en foraksel til 7,1 ton, lette skivebremser samt beslag og lufttanke i aluminium.

Lastkapacitet med 6×2

Vil du have høj lastkapacitet uden at veje for meget? Så se nærmere på vores lette 6×2-pusherakselløsning. Pusherakslen kan løftes for at spare brændstof, når der ikke er brug for den, og hele installationen er op til 490 kg lettere end en konventionel 6×2.

Fås til disse lastbiler

Vil du ned i vægt?

Tal med din forhandler om vores lastbiler med lav vægt.