Trucks

×

Skal du med på et unikt Volvo eventyr?

Velkommen til Volvo Trucking Adventure

Kunne du tænke dig at tage på en episk køretur i Skandinavien til efteråret? Til dette enestående eventyr søger vi dig, en Volvo-lastbilchauffør, som vil teste de mest unikke lastbilopgaver, mødes med andre chauffører og opleve Skandinaviens ekstraordinære skønhed – med øde veje, betagende og unik natur og dyreliv.

Din rejse starter i Gøteborg, Sverige, hjemstedet for Volvo Trucks, og slutter ved
Nordkap i Norge, det nordligste punkt på det europæiske fastland.

Eventyret starter i Gøteborg
 

Volvo Trucks inviterer udvalgte chauffører til vores hovedkvarter i Gøteborg, hvor de har mulighed for at deltage i Volvo Trucking Adventure-begivenheden, der afholdes over to dage den 15. og 16. september 2022. Her får du en chance for at møde andre chauffører fra hele verden, prøvekøre de nyeste Volvo-lastbiler og se, hvordan de produceres – og meget mere.

Én chauffør vil gå hele vejen
 

Måske er det dig, der bliver udvalgt til at tage på den episke rejse gennem Skandinavien. Dele af rejsen vil blive filmet for at blive delt på vores sociale kanaler, så du skal være tryg ved at være foran kameraet. Du vil komme til at nyde dette fantastiske eventyr bag rattet i en førsteklasses Volvo FH.

Hvad kan du forvente?
 

Umiddelbart efter begivenheden starter den valgte chauffør turen. Ruten inkluderer stop for at møde lokale vognmænd og prøvekørsler af el-lastbiler og blokvognstransporter i en mine. Der vil også være mulighed for at udforske den lokale kultur.

Har du altid ønsket at opleve det ekstraordinære skandinaviske landskab? Så er denne tur lige noget for dig!

 

Volvo-chauffører kan ansøge om eventyret
 

  • Du kører en Volvo-lastbil og kan komme til Sverige og Norge i cirka 10 dage fra den 15. september 2022.
  • Du har et gyldigt kørekort til lastbil med CE-klassificering efter europæisk standard eller tilsvarende. 
  • Og frem for alt – så vil du rigtig gerne opleve eventyret og kan fortælle os hvorfor i ansøgningsskemaet.

Ansøg om at deltage i Volvo Trucking Adventure

Attached: 0KB /10MB
Vilkår og betingelser

Hvordan udvælger vi vinderen?
 

En jury fra Volvo Trucks vil udvælge chauffører baseret på ansøgninger, der er lavet via formularen på denne webside samt websider til andre Volvo Truck-markeder. Beslutningen fra juryen vil tage mange aspekter i betragtning, herunder, men ikke begrænset til, personlige svar og foto, chaufførens erfaring med lastbilkørsel osv. Beslutningen fra juryen kan ikke ankes.

Ved begivenheden og under rejsen er du vores gæst. Alle udgifter, såsom rejse, ophold og forplejning, vil blive dækket af Volvo Trucks.

 

 

Del og deltag på sociale medier

Selvom du ikke kan komme til Sverige og være med på rejsen, er du stadig en del af det store Volvo-fællesskab rundt om i verden! Del et billede eller en video i dit Instagram-feed – fortæl os, hvad DU elsker ved lastbilkørsel – og tag opslaget med #VolvoTruckingAdventure for at deltage og vinde gaver. Glem ikke, at din profil skal være åben, for at vi kan se dit opslag!

Vi udtrækker 10 vindere den 1. juli 2022, som hver modtager et sæt med seje Volvo-merchandise.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.