Volvo Trucks

Danmark

×

Klar til start. Og helt elektrisk.

Se

Elektromobilitet på den enkle måde. 

Det kan føles som et stort spring at skifte til elektromobilitet. Vi er her for at gøre det hele så gnidningsfrit som muligt – fra at finde den helt rigtige lastbil til at håndtere eventuelle bekymringer om opladning og rækkevidde, så dine leverancer sikres. Uanset om du kører i eller mellem byer, kan vi levere en elektrisk transportløsning med nul udstødningsemissioner. Vi bliver dit vigtigste kontaktpunkt. En pålidelig partner, der er fast besluttet på at sikre dig en vellykket overgang – og gøre de nødvendige CO2-reduktioner til virkelighed. 

  • Mange års praktisk erfaring med elektromobilitet.
  • Ét kontaktpunkt til alle dine elektromobilitetsbehov.
  • Fleksible og driftssikre lastbiler med Volvo-finansiering 
  • Vejledning til at finde den bedste opladningsløsning til din situation
  • Ruteplanlægning og et fordelagtigt driftstidsløfte
  • Digital flådestyring og miljørapporter
De erfaringer, vi har høstet med Volvo, bliver værdifulde, når vi skal skalere op.

Skift til el med fire lette trin

Hele serien. Helt klar. Helt elektrisk.

Vi kom godt i gang med el

 

Fremtiden er elektrisk
- udforsk vores el-lastbiler

At skifte til eldrift er en investering for fremtiden – både økonomisk og med tanke på dit omdømme. Det er optimalt at komme rigtigt fra start. Vi begynder altid med en grundig analyse af dine behov, så vi kan skræddersy en komplet løsning, der passer perfekt til dig.

Vi kender transportbranchen. Og vi forstår vigtigheden af en god overgang, når man gennemgår et teknologiskift. Vores mål er at hjælpe dig med at gennemføre overgangen helt udramatisk og uden driftsafbrydelser.

 

Vi tilbyder foreløbig to forskellige elektriske lastbilmodeller. Den kompakte og alsidige Volvo FLE og den større Volvo FEE

til tungere og mere krævende opgaver. Fra 2022 tilbyder vi Volvo FHE, Volvo FME Volvo FMXE, der er målrettet mod regional distribution og by transport. Benyt lejligheden til at vise omverden, at din virksomhed tager bæredygtighed alvorligt på

hvert eneste trin af forsyningskæden.

Overgangen til elektromobilitet kan være helt ligetil – i hvert fald, hvis du tager den sammen med os. I løbet af de seneste år har vi hjulpet en lang række virksomheder med deres transportløsninger.

1. Hvorfor skifte til el? Definer din business case

Der har aldrig været et bedre tidspunkt til at skifte til elektrisk transport. Vil du have et forspring til konkurrenterne eller leve op til dine kunders bæredygtighedskrav? Vi hjælper dig med at definere din business case ud fra din virksomhed, dine målsætninger og dine ambitioner.

2. Fortæl os, hvad du vil have

Vi hjælper dig med at fastlægge dine driftsmæssige krav og gå i detaljer med faktorer som energiforbrug, lastkapacitet, driftstimer og mulige opladningssteder. Derefter hjælper vi dig med at forvandle dem til transportløsninger.

3. Vi definerer en løsning sammen ...

Vi præsenterer en løsning, der passer til den måde, du driver virksomhed på. Den indeholder alt fra komplette køretøjer over opladningsplaner og udstyr til serviceydelser, der maksimerer rækkevidden og sikrer dine leverancer. 

4. ... og derefter leverer vi!

Vi specificerer, bygger og leverer dine lastbiler komplet med opbygning. Og vi hjælper dig med opladningsplaner og udstyr. Sammen udvikler vi den supportløsning, vi er blevet enige om – og så er det tid at komme ud at køre.

There are multiple H1 on the page. Please make sure only one H1 is published per page.

Elektriske lastbiler. Klar til at levere. 

Vores elektriske lastbiler imødekommer samfundets og kundernes efterspørgsel efter markante nedskæringer i CO2-emissionerne. Med Volvo FM, FMX og FH Electric kan du få leveringer med nul emissioner til en bred vifte af transportopgaver. Fra distributionskørsel i byerne til tung regional transport og anlægsopgaver. Og for at forenkle overgangen til bæredygtig transport tilbydes lastbilerne sammen med service- og supportpakker til elektromobilitetsbehov.

Kontaktperson for elektriske lastbilløsninger

Joakim Nilsson

Forretningsudviklingschef - Zero Emissions

Kontakt Joakim

Brochure om skiftet til el

Ofte stillede spørgsmål om elektromobilitet

Vores fuldelektriske løsninger

Vores elektriske lastbilmodeller

Få et overblik over vores elektriske lastbiler

Totalvægt Op til 16,7 ton
Førerhusudstyr Dagførerhus og medium-førerhus
Antal aksler 2
Akselafstande 4.400 mm eller 5.300 mm
Effekt (maks./kontinuerlig) 200/165 kW
Antal batterier 2 til 6
Effekt til kraftudtag fra elmotor (maks./kontinuerlig) 100 kW/70 kW
Moment til kraftudtag fra elmotor (maks./kontinuerlig) 530 Nm/270 Nm 
Ladetid (hurtig/almindelig) Mindre end 2 timer/11 timer (eksempel med fire batterier)
Rækkevidde Op til 300 km afhængigt af batterikonfiguration og kørselscyklus.
Energi til forbrug Op til 317 kWh
   

Relaterede artikler

Spørgsmål?

Få en snak med Volvo om dine muligheder med vores elektriske lastbiler