Trucks

Uden for førerhuset

Arbejdet uden for Volvo FE

Når en stor del af arbejdsdagene tilbringes uden for førerhuset, vil du gerne have en lastbil, der tilbyder et sikkert og effektivt arbejdsmiljø omkring lastbilen. Se nærmere på nogle af Volvo FE-løsningerne, der bidrager til dette.

Din nemme adgang til førerhuset

Uanset førerhusversion er Volvo FE virkelig nem at komme ind og ud af, når du arbejder omkring din lastbil. Jo mere du gør dette under en vagt – jo mere vil du sætte pris på det.

Adgang til dit udstyr

Forsyn din Volvo FE med to separate værktøjskasser til opbevaring af laststropper og andet udstyr, du har brug for, når du arbejder uden for førerhuset. Den lille version er en 55-liters og den store en 125-liters.

Få kraft til dit udstyr

Driver du din Volvo FE med el, gas eller diesel? Uanset hvad er der kraftudtag at vælge imellem til at overføre kraften til dine pumper, tiptrailer, komprimator, lift, eller hvad end du måtte bruge af værktøj for at udføre dit arbejde.

På dit niveau

Vælg luftaffjedring, hvis du skal tilpasse dig forskellige højder. Den elektronisk styrede affjedring (ECS) styrer luftaffjedringens niveauregulering via kontakter på instrumentbrættet eller en kontrolboks. Pålæsning er nemmere og hurtigere uanset hvad.

Skræddersyet til særlige opgaver

Chassiset kan tilpasses specielt til særlige opgaver, f.eks. renovationslastbile, tankvogne og kraner. Komponenter såsom brændstof- og AdBlue-tankene kan flyttes for at optimere chassiset.

Bedre arbejdsmiljø med de nye drivliner

Luftkvaliteten og støjniveauet uden for førerhuset bidrager i høj grad til arbejdsmiljøet omkring førerhuset. Volvo FE er forsynet med drivliner, der kører på enten lydløs elektricitet med nul udstødningsemissioner eller gas med lav emission eller Euro 6-certificeret dieselkraft.

Volvo FE-drivline

Et perfekt match til disse transportsegmenter

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.