Volvo Trucks

Danmark

×

Skræddersyet til dine behov

Volvo FE-chassis

Volvo FE har et fleksibelt chassis, der kan tilpasses til en bred vifte af opgaver. Resultatet er let, men alligevel stærkt nok til de tungeste laster. Det er utrolig robust. Så uanset hvad du beskæftiger dig med, er der en Volvo FE, som passer dig.

Fleksibilitet

Volvo FE's chassis kan konfigureres til næsten enhver type opbygning. Det firkantede, flade design er robust og stift og sikrer nem opbygning og en løsning, der kan bruges til selv de mest krævende opgaver – uanset om du vælger el, gas eller diesel.

Skræddersyet, forberedt eller standard

Volvo FE-chassiset kan leveres med et standardopbygning. Men hvis du virkelig vil gøre det let for opbyggeren, kan du bestille den med forberedelsessættet eller endda fuldstændig tilpasset dine specifikke behov.

Kortere tid hos opbyggeren

Når du bestiller din Volvo FE, kan opbyggeren straks logge på VBI-webstedet. Systemet indeholder de nøjagtige specifikationer og 3D-tegninger, så arbejdet kan påbegyndes, endnu inden lastbilen har forladt fabrikken. Det betyder hurtigere og mere økonomisk levering.

Volvo-instruktioner til opbyggere

Til særlige opgaver

Chassiset kan tilpasses specielt til særlige opgaver, f.eks. renovationslastbile, tankvogne og kraner. Komponenter såsom brændstof- og AdBlue-tankene kan flyttes for at optimere chassiset.

Bagaksler

Der fås fire forskellige bagaksler i forskellige kombinationer. Lastkapaciteten varierer fra 13 til 23 ton.

Rammehøjde

Der er to rammehøjder på 266 mm og 300 mm med en rammetykkelse på 7 eller 8 mm afhængigt af modellen.

Værktøjskasser

Tilpas din Volvo FE med to separate værktøjskasser til opbevaring af laststropper og andet udstyr. Størrelserne er hhv. 55 liter og 125 liter.

Løbeaksler

Vælg mellem to typer løbeaksler – en fast løbeaksel med enkelt- eller dobbeltmontering eller en hydraulisk styrbar løbeaksel med enkeltmontering. Til begge monteringer kan der vælges en liftfunktion, når der køres uden læs.

Innerliner på ramme

Køretøjer med tre aksler leveres med innerliner for at forstærke området omkring bagakselinstallationen.

Foraksler

Der fås en række vedligeholdelsesfri foraksler med en maksimal lastkapacitet på 7,1, 7,5, 8,0 eller 9,0 ton.

Energi nok

El, gas eller diesel? Uanset hvad har du flere muligheder for energilagring. El-lastbiler med 3 eller 4 batteripakker, der rummer 200-265 kWh, 6 eller 8 gastanke, mellem 160 og 630 liter diesel.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.