Volvo Trucks

Danmark

×

Rammen om din succes

Volvo FE-chassis

Vores ingeniører havde en vision: et fleksibelt chassis, der kunne tilpasses næsten enhver opgave. Resultatet er let, men alligevel stærkt nok til de tungeste laster. Det er utrolig robust. Og det kan tilpasses i det uendelige. Så uanset hvad du beskæftiger dig med, er der en Volvo FE, som passer dig.

Stift, men fleksibelt

Volvo FE's chassis kan konfigureres til næsten alle typer opbygning. Det firkantede, flade design er robust og stift og gør det let at konstruere opbygningen og finde en løsning, der kan bruges til selv de mest krævende opgaver. De forbedrede chassispakker til Euro 6 betyder desuden, at Volvo FE ikke påvirkes af de strengere emissionskrav.

Kortere tid hos opbyggeren

Når du bestiller din Volvo FE, kan opbyggeren straks logge på VBI-webstedet. Systemet indeholder de nøjagtige specifikationer og 3D-tegninger, så arbejdet kan påbegyndes, endnu inden lastbilen har forladt fabrikken. Det betyder hurtigere og mere økonomisk levering.

Volvo-opbyggerinstruktioner

Let og hurtig pålæsning

Den elektronisk styrede affjedring (ECS) kan bruges til at styre luftaffjedringens niveauregulering via kontakter på instrumentbrættet eller en kontrolboks. Det betyder hurtig og effektiv pålæsning i alle læssehøjder.

Den bedste affjedring

Garanti for jævn kørsel. Du kan vælge mellem mekanisk førerhusaffjedring med springfjedre og støddæmpere både for og bag eller fuld luftaffjedring af førerhuset med luftbælge for og bag.

Elektronisk bremsesystem (EBS)

Volvo FE har trykluftbremser med ventilerede skiver for og bag. Det elektroniske bremsesystem (EBS) giver en hurtigere og sikrere bremsereaktion og mindsker bremseslitagen. Systemet omfatter ABS og vores Brake Blending-system, som bruger lastbilens forskellige bremser til at opnå ensartet bremsning og mindske slitagen på dæk og bremser. Den udvidede EBS-pakke omfatter også bakkestartshjælp.

Det fleksible chassis

Skræddersyet, forberedt eller standard

Volvo FE-chassiset kan leveres med et standardlayout. Men hvis du virkelig vil gøre det let for opbyggeren, kan du bestille den med forberedelsessættet eller endda fuldstændig tilpasset dine specifikke behov.

Til særlige opgaver

Chassiset kan tilpasses specielt til særlige opgaver, f.eks. renovationslastbile, tankvogne og kraner. Komponenter såsom brændstof- og AdBlue-tankene kan flyttes for at optimere chassiset.

Bagaksler

Der fås fire forskellige bagaksler i forskellige kombinationer. Lastkapaciteten varierer fra 13 til 23 ton.

Løbeaksler

Vælg mellem to typer løbeaksler – en fast løbeaksel med enkelt- eller dobbeltmontering eller en hydraulisk styrbar løbeaksel med enkeltmontering. Til begge monteringer kan der vælges en liftfunktion, når der køres uden læs.

Rammehøjde

Der er to rammehøjder på 266 mm og 300 mm med en rammetykkelse på 7 eller 8 mm afhængigt af modellen.

Innerliner på ramme

Køretøjer med tre aksler leveres med innerliner for at forstærke området omkring bagakselinstallationen.

Brændstoftanke

Afhængigt af din lastbils specifikation og særlige krav kan du vælge brændstoftanke af stål eller aluminium med en kapacitet på mellem 160 og 630 liter.

Værktøjskasser

Tilpas din Volvo FE med to separate værktøjskasser til opbevaring af laststropper og andet udstyr. Størrelserne er hhv. 55 liter og 125 liter.

Sidemonteret underkøringsværn

Det forstærkede sidemonterede underkøringsværn (SUP) leveres som fabriksmonteret ekstraudstyr. Det er designet af Volvo og kombinerer sikker beskyttelse med lettere service.

Foraksler

Der fås en række vedligeholdelsesfri foraksler med en maksimal lastkapacitet på 7,1, 7,5, 8,0 eller 9,0 ton.

Kom i gang med din opbygning

Besøg din lokale Volvo Trucks-forhandler, og få en snak om layoutmulighederne, og specificer din perfekte Volvo FE.