Trucks

Passer ind

Førerhusets eksteriør på Volvo FE

Kompakt, selvsikker og umiskendeligt en Volvo. Volvo FE passer perfekt på vejen. De karakteristiske V-formede lygter, de store rudepartier og det lave førerhus viser, at dette er en Volvo-lastbil, der er bygget til bymiljøet.

Lavt og kompakt

Man kan tydeligt se, at Volvo FE er bygget til bybrug. De udvendige mål på førerhuset er kompakte, og uanset kabinemodel er kørerpositionen tæt på vejen. I førersædet har du bedst mulighed for at skabe øjenkontakt med andre trafikanter. Og hvis du vil komme endnu tættere på jorden, er der førerhuset med lav indstigning.

Hvordan er din type af førerhus?

Vælg mellem fire forskellige førerhusmodeller. De har hver især deres egen specialitet, alt efter om du ønsker et virkelig kompakt førerhusformat, har brug for mere indvendig plads eller leder efter en rigtig lav indstigning.

Tredelt kofanger

Den nyudviklede kofanger har stålhjørner med fremragende slagfasthed. Og hvis en enkelt del beskadiges, er den let at udskifte.

Store rudepartier

Alle Volvo FE-førerhuse har store rudepartier, der giver fremragende udsyn. Hvis du vil forbedre dit direkte udsyn endnu mere, kan du få din Volvo FE med en række ekstra ruder.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.