Volvo Trucks

Danmark

×

Street smart

VOLVO FE-FØRERHUS

Kompakt. Selvsikker. Og stolt af at være en Volvo. Volvo FE skiller sig ud fra andre lastbiler til by- og regionaldistribution. Og med sit strømlinede førerhus, de markante V-formede lygter og de enestående sikkerhedsfunktioner hører den til blandt de absolut bedste lastbiler i sin klasse.

En del af familien

Det diskret afrundede, aerodynamiske design. De dristige linjer og grafiske virkemidler. De karakteristiske V-formede lygter. Volvo FE er muligvis mindre, men mindre betyder også en let og fleksibel lastbil, hvilket er en stor fordel ved transportopgaver i og omkring byen. Mød et fuldgyldigt medlem af vores førsteklasses Volvo-lastbilsserie.

Et adelsmærke

Det prestigefyldte jernmærke på Volvo FE sidder højt på køretøjets front tæt på chaufføren. Dette understreger, at chaufføren er tæt på sårbare trafikanter. Det giver lastbilen et mere imødekommende indtryk i travl trafik.

Lad luften strømme

Volvo FE's diskret afrundede, aerodynamiske design mindsker luftmodstanden. Det giver bedre køreegenskaber og sparer brændstof. Og kølergrillens karakteristiske sekskantmønster gør luftgennemstrømningen mere effektiv, hvilket giver bedre køling af motoren og efterbehandlingsprocessen.

Tagspoiler

Tagspoileren reducerer luftmodstanden. Kombiner den med solskærmen og spoilere på førerhusets side for at få et endnu bedre resultat.

Tredelt kofanger

Den nyudviklede kofanger har stålhjørner med fremragende slagfasthed. Og hvis en enkelt del beskadiges, er den let at udskifte. Dette betyder lavere reparationsomkostninger for dig.

Find det perfekte førerhus

360° visning udvendigt

Nedenfor kan du se en interaktiv oversigt over førerhuset. Klik på tekstfelterne for at læse mere. Klik på "Fuld skærm" for at få en endnu bedre oplevelse. De beskrevne egenskaber og funktioner er generelle og kan adskille sig fra din lastbil.

Vælg mellem 650 farver. Helt grøn.

Spar tid og penge ved at slippe for at skulle på et separat malerværksted – du kan helt enkelt få leveret dit Volvo-førerhus i lige netop den farve, du ønsker. Vælg mellem 650 forskellige toner, skær og nuancer. Hvis du ikke kan finde lige den farve, du ønsker, kan vi blande stort set enhver farve til dig.

Vil du have et smugkig? Brug farveskemaet til førerhuse nedenfor.

Bemærk, at en computerskærm ikke kan yde farverne fuld retfærdighed. Besøg din Volvo-forhandler for at se faktiske farveprøver. Bemærk også, at ikke alle farver fås til alle modeller og på alle markeder. Billedet viser en lastbil med det højest mulige lakeringsniveau.

Denne farvevælger indeholder alle de farver, der er tilgængelige i salgssystemet. Mange af dækfarverne fås også med et lag klar lak. Hvis du ikke kan finde den farve, du ønsker, kan du kontakte din lokale Volvo-forhandler.

Stop og se

Du må selv beslutte, om Volvo FE er den flotteste distributionslastbil på vejene. Bare kig forbi din lokale Volvo Trucks-forhandler.