Trucks

Velkommen på arbejde

Førerhusinteriør i Volvo FE

Volvo FE-førerhuset tilbyder et fantastisk arbejdsmiljø for travle fagfolk, der arbejder i byen. Uanset hvilket førerhus du vælger, sikrer de praktiske indstigningstrin let adgang. Når du først er inde, gør et rummeligt interiør med velindrettede funktioner det til et fantastisk sted at arbejde.

Udsyn hele vejen rundt

Den lave kørestilling, den store forrude og de ekstra ruder i dørene betyder, at du er i meget tæt kontakt med miljøet rundt om lastbilen. Det fremragende udsyn tæt på og hele vejen rundt gør Volvo FE til en sikker medborger i bytrafikken.

Ekstra ruder og udsyn

Bestil din Volvo FE med ekstra ruder i den nederste del af dørene og bag dørene. De perfektionerer yderligere din udsigt over området tæt på din lastbil.

Fordele ved førerhus med lav indstigning

Volvo FE-førerhuset med lav indstigning er designet til mere jævn drift med hyppige start og stop – såsom renovation, leveringstransporter og anlægsopgaver. En komfortabel lav indstigning og en 90-graders døråbning ned til 440 mm gør det muligt at stige ind og ud af køretøjet helt ubesværet. Resultaterne er mindre belastning og træthed samt forbedret produktivitet.

To eller fire sæder?

Førerhuset med lav indstigning fås i to versioner. Gennemgangsversionen har et fladt gulv gennem førerhuset og en kapacitet på op til fire sæder. Hvis én passager er nok, er der også mulighed for en version med et luftaffjedret passagersæde og en motortunnel. Det er et godt valg til byleverancer og anlægstransporter.

Nem indstigning

Førerhuset med lav indstigning fås enten med almindelige døre eller foldedøre, der gør indstigningen endnu lettere og mere bekvem.

Vi tænker på ergonomien

Instrumenter, gearskifte, kontroller og opbevaring. I Volvo FE er alt, hvad du behøver for at udføre dit arbejde, præcis, hvor du forventer, at det skal være. Det betyder færre bevægelser. Færre stræk og færre belastninger. Så dine hænder bruger mere tid på rattet, og du kan holde øje med, hvad der sker omkring din lastbil.

Perfekte siddepladser

Man sidder perfekt i de ergonomiske Volvo FE sæder med integreret nakkestøtte og sikkerhedssele. Betrækket er meget smudsafvisende. Både fører- og passagerstolen kan justeres til forskellige behov.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.