Volvo Trucks

Danmark

×

Nyd turen

Førerhusinteriør i Volvo FE

En chauffør, der har det godt, kører mere effektivt. Derfor har vi gjort det behageligere end nogensinde at arbejde i Volvo FE. Den praktiske indstigning gør det nemt at stige ind i førerhuset. Inde i det rummelige førerhus byder interiør på gennemtænkte funktioner, der gør lastbilen til et afslappende rum, som det er virkelig behageligt at arbejde i. Tag et nærmere kig

Vi tænker på ergonomien

Instrumenter. Gearskift. Betjeningsknapper. Opbevaring. I Volvo FE er alt, hvad du skal bruge for at passe dit arbejde, nøjagtigt hvor du skal bruge det – og det er let at nå. Det betyder færre bevægelser. Færre stræk og færre belastninger. Dine hænder tilbringer mere tid på rattet, og dine øjne bliver på vejen.

Fire førerhusstørrelser

Vælg mellem fire forskellige førerhuse – dagførerhus, medium-førerhus, langt førerhus og førerhus med lav indstigning. Det lange førerhus er den mest rummelige model. Den er perfekt til opgaver, hvor der er brug for at hvile i løbet af arbejdsdagen.

Perfekte siddepladser

Man sidder perfekt i de ergonomiske Volvo FE sæder med solid forankring, integreret nakkestøtte og sikkerhedssele. Betrækket er meget smudsafvisende. Både fører- og passagerstolen kan justeres til forskellige behov.

Altid rent

Tilføj sædebetræk, og beskyt din lastbils originale polstring, samtidig med at rengøringen bliver lettere. De er specielt designet af Volvo og fås i to farver.

Masser af plads til dine ting

I instrumentpanelet. I dørene. Over dit hoved. Mellem stolene. Når du ser dig om i førerhuset på Volvo FE, vil du opdage masser af opbevaringsplads. Og du kan endda tilføje endnu mere.

Perfekt indstillet 

360° visning indvendigt

Nedenfor kan du se en interaktiv oversigt over førerhuset indvendigt. Klik på tekstfelterne for at læse mere. Klik på "Fuld skærm" for at få en endnu bedre oplevelse. De beskrevne egenskaber og funktioner er generelle og kan adskille sig fra din lastbil.

Få det godt

Oplev vores ergonomiske filosofi på egen krop. Din lokale Volvo Trucks-forhandler er klar til at give dig en rundvisning i førerhuset på Volvo FE.