Volvo Trucks

Danmark

×

Effektiv kraft og præstationer

Volvo D8K-motor til Volvo FE

Vores egen Volvo D8K-motoren klarer alle situationer til kryds og slange. Du kan altid regne med lynhurtig reaktion, når der skal manøvreres på steder med trang plads. Og med alternativer til syntetisk diesel og biodiesel kan du bruge lastbilen, når der gælder strengere regler.

Nu OP TIL 350 HK

D8K-motoren fås nu med en motorydelse på 350 hk og et maksimalt moment på 1.400 Nm. Det udvider Volvo FE's anvendelsesområder til krævende distributionsopgaver, renovationskørsel og let anlægskørsel. Enkelt lastbil med to eller tre aksler, med eller uden påhængsvogn – Volvo FE har den ydelse og det moment, der er brug for. 

Klar til alternative brændstoffer

Én lastbilsmodel. Mange typer brændstof. Volvo FE giver dig valget mellem flere forskellige alternative brændstoffer, der passer til dine opgaver. Og hjælper miljøet.

CNG
Reducer dine CO2-emissioner med op til 100 %*. Og oprethold din produktivitet. 9-liters CNG-motoren (komprimeret naturgas) leverer 320 hk og et moment på 1356 Nm.

HVO
Alle D8K-motorer kan køre på syntetisk diesel – HVO (Hydrogenated Vegetable Oils). Og du kan køre den samme lastbil på almindeligt dieselbrændstof.

RME
En af varianterne af D8K320-motoren kan køre på ren biodiesel – RME (Rapeseed Oil Methyl Esters).

 

* Dette gælder for emissionerne fra køretøjet under brug, også kaldet fra tank til hjul.

Funktioner

Bæredygtig præstation

Vores dieselmotorer er designet til at levere en ydeevne, der passer til dine behov. Og minimere dit miljøaftryk. For at opfylde Euro 6-reglerne kombinerer vi Selective Catalytic Reduction (SCR) og recirkulation af udstødningsgas (EGR).

Prøvetur på fuld kraft

Oplev selv D8K-motorens hurtige reaktionsevne. Din lokale Volvo Trucks-forhandler har nøglerne.