Trucks

Tilpasset for at øge din produktivitet

Chassis på Volvo FH

Uanset hvad du skal transportere, skal du bruge en lastbil med et chassis, der er bygget til at kunne klare de opgaver, du udsætter det for. Vi kan skræddersy dit chassis, så det bidrager til din virksomheds succes, med komponenter og systemer, der med garanti vil fungere driftssikkert i mange år fremover. Det er arbejdsredskaber, du kan regne med.

Din Volvo FH er et præcisionsværktøj på vejen. Du kan få en lastbil med fuld luftaffjedring til både krævende fjerntransport og anlægskørsel. Og køreegenskaberne med Volvo Dynamisk Styring er svære at overgå.

Vi kan bygge en Volvo FH til dig, som er klar til at trække ekstreme laster under vanskelige forhold – eller en trækker med lav vægt til kørsel på vej. Og begge begynder med det samme chassis-koncept. Volvo FH forbindes ofte med fjerntransport i højt tempo, men den kan skræddersys til endnu mere krævende forhold.

Mere om lav vægt 

Se nærmere på chassisspecifikationerne 

Tandemakselløft

Brug akselløft, men kun, når det er nødvendigt. Med tandemakselløft kan den bageste trækkende aksel kobles ud og løftes, når du har læsset af. På samme måde som med en løbeaksel forbedrer dette lastbilens venderadius, giver mindre dækslid og reducerer brændstofforbruget.

Mere om tandemakselløft

5-akslede lastbile

Transporterer du tung last? Du kan få en lastbil med fem aksler direkte fra fabrikken. Du får din lastbil hurtigere og reducerer tilpasningsomkostninger. Og du får en lastbil leveret som fuldt ud helbilsgodkendt. Du får også en fuld Volvo-garanti og vores eftermarkedssupport, hvilket kan reducere dine driftsomkostninger i det lange løb.

Mange muligheder giver kort produktionstid

De mange specifikationsmuligheder gør det hurtigt og let at forberede Volvo FH til alle typer opbygninger. Opbyggermodulet er let at bruge, og Volvo-instruktionerne til opbyggere giver online adgang til alle nødvendige tekniske tegninger og ledningsdiagrammer. Alt, hvad der skal bruges for at finjustere din drift.

Mere om Volvos opbyggerinstruktioner

FIND FREM TIL DET FULDE POTENTIALE

Din forhandler kan hjælpe dig med at skræddersy dit Volvo FH-chassis.