Trucks

Evolutionen inden for fjerntransport

Førerhuseksteriør på Volvo FH

Det er den karakteristiske Volvo FH, som du kender – den ultimative fjerntransportoplevelse. Og alligevel er det klart, at dette er det næste trin i lastbilevolutionen.

Formen har fået rundere hjørner, og mellemrummet mellem den øverste og nederste del af fronten er gjort mindre for at forbedre aerodynamikken og effektiviteten.

Men det, der tydeligst signalerer evolution, er forlygtedesignet, der giver Volvo FH sin ikoniske profil. Forlygternes karakteristiske linjer følger førerhusets form, fortsætter rundt om det forreste hjørne og strækker sig bagud langs førerhusets sider. Selv når lastbilen står stille, er det tydeligt, at den er bygget til effektivitet i et højt tempo. De nye forlygter fås i tre modeller, og de ser ikke kun godt ud – de er også spækket med forbedrede funktioner.

Du vil også bemærke, at jernmærket på fronten er større, og når du nærmer dig for at stige ind, vil du bemærke, at indgangstrinnene har aluminiumsindlæg. Det er detaljerne, der gør hele forskellen.

Vælg dit udvendige trimniveau

Du kan vælge mellem fire forskellige udvendige trimniveauer og hundredvis af farver.

Grundlæggende design

Leveres med sort kølergitter og Thunder Grey kofanger, spejle osv. 

Basis med robust frontbeklædning

Leveres med en forstærket front i Thunder Grey, sort kølergitter, kofanger, spejle osv. i Thunder Grey

Det forbedrede trimniveau

Leveres med et kølergitter lakeret i førerhusets farve, aluminiumsdetaljer på indstigningstrinnet. Kofanger og spejle er i farven Thunder Grey.

Det højeste trimniveau

Leveres med et kølergitter, kofanger, spejle osv. i førerhusets farve. Detaljer i aluminium på indstigningen. 

Vælg mellem 650 farver. Helt grøn.

Spar tid og penge ved at slippe for at skulle på et separat malerværksted – du kan helt enkelt få leveret dit Volvo-førerhus i lige netop den farve, du ønsker. Vælg mellem 650 forskellige toner, skær og nuancer. Hvis du ikke kan finde lige den farve, du ønsker, kan vi blande stort set enhver farve til dig.


Vil du have et smugkig? Brug farveskemaet til førerhuse nedenfor.

Bemærk, at en computerskærm ikke kan yde farverne fuld retfærdighed. Besøg din Volvo-forhandler for at se faktiske farveprøver. Bemærk også, at ikke alle farver fås til alle modeller og på alle markeder. Billedet viser en lastbil med det højest mulige lakeringsniveau.

Denne farvevælger indeholder alle de farver, der er tilgængelige i salgssystemet. Mange af dækfarverne fås også med et lag klar lak. Hvis du ikke kan finde den farve, du ønsker, kan du kontakte din lokale Volvo-forhandler.

Tilbehør til din lastbil

Gør den til din egen

Billeder af eksteriøret på Volvo FH

ER DU KLAR TIL EN VOLVO FH?

Den venter på dig.