Volvo Trucks

Danmark

×

Maksimalt afkast

BRÆNDSTOFEFFEKTIVITET MED VOLVO FH

Brændstofeffektivitet handler om at holde styr på dine brændstofomkostninger og din miljøbelastning. Men først og fremmest handler det om at sørge for, at du får mest muligt ud af hver dråbe. Gå ikke på kompromis med produktiviteten. Med Volvo FH kan du vælge mellem en lang række muligheder for at skræddersy din ideelle løsning. Vores drivliner er konstrueret til at spare brændstof – samtidig med at de leverer en høj ydelse. Desuden findes der endnu flere løsninger til din Volvo FH, der er designet til at mindske dine brændstofregninger endnu mere. 

Motorer, der leverer

Alle vores diesel- og gasdrevne motorer er omhyggeligt konstrueret til at spare brændstof – uden at gå på kompromis med ydeevnen. De byder på fremragende køreegenskaber og lader dig køre i højeste gear selv på stigninger, så du holder farten og sparer brændstof.

I-See – se brændstofregningerne falde

I-See er en fartpilot, der forstår dine ruter for at spare brændstof. Den bruger oplysninger om vejens topografi til at styre lastbilens hastighed og gearskift på den mest brændstofeffektive måde. 

Mere om I-See 

Et forhold til dine opgaver

Bagakslen er det sidste led i en effektiv kæde. Ved at udstyre bagakslen med det rette udvekslingsforhold til fjerntransport fungerer den i perfekt harmoni med motoren og gearkassen. Og resultatet? Lavere omdrejningstal. En mere komfortabel kørsel. Og en forbedret brændstofeffektivitet.

Støt fart med I-Cruise

Intelligent fartpilot. I-Cruise tilpasser hastigheden, så brændstofforbruget holdes nede. Dette giver ikke blot en større produktivitet ved at opretholde en høj gennemsnitshastighed. Det bidrager også til en mere sikker og komfortabel kørsel.

Rul derudad

Brug de rette dæk med det korrekte dæktryk og på korrekt justerede hjul og aksler. Det kan reducere brændstofforbruget betydeligt. Europæiske undersøgelser viser, at to ud af tre lastbiler har forkert justerede aksler og hjul. Der er med andre ord meget at hente med en meget lille indsats.

Dynafleet – følg din brændstofeffektivitet

Sig goddag til vores flådestyringssystem. Her kan du følge dine lastbilers og chaufførers præstationer i realtid og få vist automatiske ranglister over brændstofeffektivitet. Derefter kan du lave sammenligninger, opdage tendenser og indføre rentable, brændstofbesparende ændringer.

Opdag Dynafleet

Chaufføruddannelse – små ændringer, store besparelser

Vores kursus Effektiv kørsel hjælper dig med at få mest muligt ud af hver eneste dråbe brændstof. Den gennemprøvede, systematiske tilgang er en del af Volvo Trucks' chaufføruddannelsesprogram og udarbejder mønstre for brændstoføkonomisk kørsel og langsigtede besparelser, du kan fastholde. Og den er mest effektiv sammen med Dynafleet-rapporter.

Volvo-chaufføruddannelse 

FÅ MEST MULIGT UD AF BRÆNDSTOFFET

Din forhandler kan hjælpe dig med at vride mest muligt ud af hver dråbe.