Trucks

Bedre kontrol end nogensinde før

Førerhusinteriør på Volvo FH

Det er dig, der bestemmer, og det er dig, der udfører opgaven. Men nu har du mere kontrol over alt i lastbilen end nogensinde før. Den er skræddersyet til dig.

Fornemmelsen af evolution er tydelig, når du stiger ind i førerhuset på Volvo FH. Det er anderledes end det, du er vant til, men alligevel meget velkendt. Når du sidder i stolen, er alt placeret, hvor du forventer, at det skal være. Din hånd falder helt naturligt på I-Shift-gearstangen, der er elegant integreret i stolen.

Hele chaufførgrænsefladen er ny. De fleste af funktionerne er tilgængelige ved hjælp af betjeningselementer i rattet. Designet hjælper dig med at holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Dermed har du fuld kontrol over alt, hvad du har brug for, så du kan udføre opgaven ordentligt – og sørge for en solid indtjening.

Instrumentdisplayet er fuldt digitalt og åbner nye muligheder for at skræddersy arbejdsmiljøet efter dine behov i enhver situation. Det ny 9"-sidedisplay giver dig kontrol over lastbilens funktioner, for eksempel op til otte kameraer og apps.

Og med stemmestyring i Volvo FH-førerhuset kan du få masser af assistance.

Interiørets overflader og materialer byder på et højt kvalitetsniveau, uanset interiørdesign. Du kan vælge mellem tre interiørdesigns og et stort udvalg af farver. Og finde din stil.

Tilbehør til din lastbil

Gør den til din egen

Billeder af interiøret på Volvo FH

VIL DU VIDE MERE OM INTERIØRET?

Tal med din forhandler.