Trucks

Et hjem væk fra hjemmet

LIVET I VOLVO FH-FØRERHUSET

Overnatter du ofte i lastbilen? Eller vil du bare gerne have et komfortabelt førerhus med masser af plads? Førerhuset på Volvo FH tager det næste skridt i evolutionen af livet på vejen. I dette førerhus har du det godt, uanset hvordan forholdene er udenfor. Velkommen til dit hjem, når du er væk hjemmefra.

Volvo FH fås med fem forskellige førerhusstørrelser, så du kan optimere pladsen efter dine behov. De giver alle en god rumfornemmelse med lys ovenfra. I fire af førerhusene er der plads til, at op til to personer kan få en god nats søvn. At være udhvilet er altafgørende for at udføre et godt job. Et isoleret førerhus og mørklægningsgardiner hjælper dig med at sove uforstyrret. Klimaanlægget kan udstyres med I-Park Cool, som holder temperaturen perfekt hele natten.

Der er også masser af plads til alle dine ting. Lys, lyd, underholdning og andre funktioner kan let kontrolleres fra instrumentpanelet eller panelet på bagvæggen eller ved hjælp af stemmestyring. Og det er blot begyndelsen. Du kan vælge mellem en masse andet tilbehør, der gør livet på vejen endnu mere komfortabelt.

En behagelig søvn

Du kan vælge mellem en madras med pocket-fjedre eller en skummadras. Begge giver dig uovertruffet komfort, når du skal hvile dig. Køjen kan indstilles, hvis du har parkeret på en skråning, så du sover endnu bedre.

To køleskabe

Har du meget, der skal køles ned? Intet problem. Du kan få to køleskabe i dit Volvo FH-førerhus: et på den øverste hylde på bagvæggen og et under køjen.

TILBEHØR TIL DIN LASTBIL

GØR DEN TIL DIN EGEN

ER DU KLAR TIL LIVET UDE PÅ VEJENE?

Din forhandler kan hjælpe dig med at skræddersy dit hjem, når du er hjemmefra.