Volvo Trucks

Danmark

×

Øger din indtjening

VOLVO FH'S-DRIVLINE

Få den kraft og kontrol, du skal bruge for at transportere tingene derhen, hvor de skal. Du har aldrig haft bedre muligheder for at skræddersy drivlinen på din Volvo FH lige nøjagtigt efter dine opgaver. Du kommer aldrig til at mangle strøm, og vi sørger for, at du udnytter brændstoffet på den mest effektive måde. Få langt mere ud, end du lægger i. Det er rentabilitet. 

Motorer

Det dunkende hjerte i Volvo FH-drivlinerne er vores D13 trin D-motorserie, der fås med 420, 460, 500 eller 540 hk. Vi tilbyder også versioner med 460 og 500 hk med Turbo Compound-teknologi, der giver endnu højere moment og bedre brændstofeffektivitet. Der findes desuden gasdrevne motorer med 420 eller 460 hk. Hvilken passer bedst til dig og din virksomhed?

Køreegenskaber

Uanset hvilken motor du vælger til din Volvo FH, får du et imponerende moment i et bredt omdrejningsinterval. Resultatet er fremragende køreegenskaber og lavt brændstofforbrug.

I-Shift

I-Shift er en komplet serie automatiserede gearkasser, der gør kørslen lettere, sikrere og mere komfortabel. Du behøver ikke at slås med en tung koblingspedal eller en gearstang. Hvert eneste gearskift er timet perfekt og automatisk. En række softwarepakker giver dig mulighed for at skræddersy I-Shift til dine behov. Til Volvo FH kan du også få I-Shift med krybegear eller dobbeltkobling.

Mere om I-Shift 

FLERE FUNKTIONER?

Din forhandler kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige funktioner til dine behov.