Trucks

Øger din indtjening

VOLVO FH'S-DRIVLINE

Få den kraft og kontrol, du skal bruge for at transportere tingene derhen, hvor de skal. Du har aldrig haft bedre muligheder for at skræddersy drivlinen på din Volvo FH lige nøjagtigt efter dine opgaver. Du kommer aldrig til at mangle kraft, og vi sørger for, at du udnytter brændstoffet og energien på den mest effektive måde. Få langt mere ud, end du fører ind. Det er rentabilitet.

Motorer

Det dunkende hjerte i Volvo FH-drivlinerne er vores D13 trin E-motorserie, der fås med 420, 460, 500 eller 540 hk. Vi tilbyder også versioner med 420, 460 og 500 hk med Turbo Compound-teknologi, der giver endnu højere moment for at få bedre brændstoføkonomi. Desuden findes der gasdrevne motorer med op til 500 hk. Sidst, men ikke mindst, har vi Volvo FH Electric med 450 kW eller 666 hk ren elektrisk kraft. Hvilken passer bedst til dig og din virksomhed?

Køreegenskaber

Uanset hvilken drivline du vælger til din Volvo FH, får du et imponerende moment uanset hastigheden. Resultatet er fremragende køreegenskaber, høj brændstofeffektivitet og energieffektivitet og et lille aftryk.

I-Shift

I-Shift er en komplet serie automatiserede gearkasser, der gør kørslen lettere, sikrere og mere komfortabel. Du behøver ikke at slås med en tung koblingspedal eller en gearstang. Hvert eneste gearskift er timet perfekt og automatisk. En række softwarepakker giver dig mulighed for at skræddersy I-Shift til dine behov. Der fås funktioner til I-Shift såsom Skift retning, der aktiverer kørsel med én pedal, når der skiftes mellem forlæns og bak. Til Volvo FH kan du også få I-Shift med krybegear eller dobbeltkobling.

Mere om I-Shift 

FLERE FUNKTIONER?

Din forhandler kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige funktioner til dine behov.