Trucks

Gasdrevet Volvo FH. Fjerntransporteren, der sigter mod nul emissioner

Hvis du søger en løsning til langdistancetransport, der er 100 % klimaneutral, er den gasdrevne Volvo FH det helt rigtige valg. Denne lastbil kombinerer samme kraft og køreegenskaber som Volvo FH, men CO-emissionerne kan reduceres med op til 100 % ved brug af biogas.

Op til 60 ton

Op til 500 hk.

Rækkevidde op til 1000 km

Høj effektivitet, der vil opfylde dine behov

Den gasdrevne drivlinje leverer samme ydeevne og drejningsmoment som vores dieselmotorer, men udleder lavere emissioner. Vælg 420, 460 eller 500 hk med et drejningsmoment op til 2500 Nm. Den gasdrevne Volvo FH er et perfekt match til langdistancetransporter med op til 60 tons GCW.

* Dette gælder for emissionerne fra køretøjet under fjerntransport, også kaldet fra tank til hjul, sammenlignet med en lastbil, der kører på europæisk standarddiesel.

Tilpas rækkevidden til dine behov

Vælg mellem tre forskellige tankstørrelser for at tilpasse den gasdrevne Volvo FH til dine behov. Du får en rækkevidde på op til 1000 km, hvilket gør lastbilen egnet til langdistancetransport, og du kan nyde godt af et voksende netværk af bio-LNG- og LNG-tankstationer.

Energieffektiv teknologi

Volvo FH gasdrevne motorer er baseret på dieselmotorteknologi, og dette er unikt inden for den tunge lastbilindustri. Dieselmotorteknologien har væsentligt højere effektivitet end andre gasmotoralternativer. Det betyder højere output, mere drejningsmoment og lavere brændstofforbrug. Det korte af det lange er, at du får mere ud af dit brændstof.

Gasdrevne lastbiler er ikke bare til gavn for miljøet. De kan også gavne vores virksomhed ved at reducere direkte og indirekte omkostninger.

Hold dig opdateret om den gasdrevne Volvo FH

Din Volvo Trucks-forhandler sørger for at holde dig opdateret om den seneste udvikling inden for gasdrevne lastbiler i Danmark.