Trucks

Danmark

×
En Volvo FH med 20 % mindre miljøpåvirkning.

En Volvo FH. Men 20 % mindre CO2.

Den gasdrevne Volvo FH

En lastbil til tunge regional- og fjerntransportopgaver. Som har samme køreegenskaber og ydelse som den Volvo FH, du kender. Men som påvirker miljøet mindre og giver dig mulighed for at sænke dine brændstofudgifter. Uden at du behøver at gå på kompromis med køreegenskaber eller produktivitet.

Euro 6 trin D ● 420 hk/2.100 Nm eller 460 hk/2.300 Nm ● I-Shift ● Trækker eller langt chassis ● 4×2, 6×2 eller 6×4 ● Rækkevidde op til 1.000 km

De fem bedste grunde til at vælge Volvo FH LNG

Der er ingen andre lastbilersom denne på markedet. Se, hvorfor den er helt enestående, og hvorfor den er et fremragende valg for din virksomhed – og miljøet.

Skil dig ud fra dine konkurrenter

Forlanger dine kunder bæredygtig transport? Godt. Volvo FH LNG giver dig øjeblikkeligt 20 % reduktion* af CO2-emissionerne. Og du behøver ikke at gå på kompromis med lastkapaciteten eller produktiviteten. Eller din konkurrenceevne, for den sags skyld.

En robust løsning

Motoren er hjertet i enhver lastbil. Den gasdrevne motor er baseret på vores avancerede D13K-motor. Men vi er gået et skridt videre med nyskabende løsninger, som gør det muligt at køre på gas. Og resultatet? G13C-motoren med samme effektivitet som en diesel. Og du kan forvente samme serviceintervaller, driftssikkerhed og ydelse.

Lavere brændstofudgifter

Volvos gasdrevne lastbiler er lige så brændstoføkonomiske som de samme lastbiler med dieselmotorer. Da LNG ofte er billigere, har du imidlertid gode muligheder for at sænke dine brændstofomkostninger.

* Dette gælder for emissionerne fra køretøjet under brug, også kaldet fra tank til hjul.

Hvordan fungerer det?

Gasdrevne lastbilervil ikke bare være til stor gavn for miljøet. De vil også gavne vores virksomhed ved at sænke de direkte og indirekte omkostninger.
Samfundet forlanger renere, alternative brændstoffer. LNG har stort potentiale som både kort- og langsigtet løsning, da den påvirker klimaet betydeligt mindre.

I retning af nul emissioner

Energieffektivitet og alternative brændstoffer er vigtige led i vores strategi for at opnå bæredygtig transport. Den gasdrevne Volvo FH LNG giver dig øjeblikkeligt 20 %* reduktion af CO2-emissionerne. Og muligheden for at køre på bio-LNG betyder en potentiel reduktion på 100 %. Denne lastbil åbner langsigtede muligheder for at skifte til vedvarende brændstoffer, så vi bliver mindre afhængige af fossile energikilder. 

Alt sammen vigtige skridt i retning af vores vision om nul CO2-emissioner og transportløsninger, som er bæredygtige – for både miljøet og din virksomhed. Få flere oplysninger om vores ambitioner med alternative brændstoffer.

* Dette gælder for emissionerne fra køretøjet under brug, også kaldet fra tank til hjul.

Få flere oplysninger om vores ambitioner med alternative brændstoffer 

Reducer dit miljøaftryk

Vores miljøberegner viser dig, hvor meget du kan reducere din negative påvirkning af kloden med Volvos LNG-motorer, samtidig med at du har samme ydeevne som med dieseldrift.

Hold dig opdateret om den gasdrevne Volvo FH LNG

Din Volvo Trucks-forhandler sørger for at holde dig opdateret om den seneste udvikling inden for gasdrevne lastbiler i Danmark.