Trucks

Tilpasset for at øge din produktivitet

Chassis på Volvo FH16

Du skal bruge en lastbil med et chassis, der er bygget til at kunne klare de opgaver, du udsætter det for. Vi kan skræddersy dit chassis, så det bidrager til din virksomheds succes, med komponenter og systemer, der med garanti vil fungere driftssikkert i mange år fremover. Det er arbejdsredskaber, du kan regne med.

Din Volvo FH16 er et præcisionsværktøj på vejen. Du kan få en lastbil med fuld luftaffjedring til både krævende fjerntransport og anlægskørsel. Og køreegenskaberne med Volvo Dynamisk Styring er svære at overgå.

Vi kan bygge en Volvo FH16 til dig, der er klar til at trække ekstreme laster under vanskelige forhold eller til at tilbagelægge lange motorvejsruter i højt tempo. Og begge begynder med det samme chassis-koncept. Volvo FH16 kan skræddersys til næsten alt, der kræver råstyrke og gode køreegenskaber.

Tandemakselløft

Brug akselløft, men kun, når det er nødvendigt. Med tandemakselløft kan den bageste trækkende aksel kobles ud og løftes, når du har læsset af. På samme måde som med en løbeaksel forbedrer dette lastbilens venderadius, giver mindre dækslid og reducerer brændstofforbruget. 

Mere om tandemakselløft

Fem aksler – direkte fra fabrikken

Transporterer du tung last? Du kan få en lastbil med fem aksler direkte fra fabrikken. Du får din lastbil hurtigere og reducerer tilpasningsomkostninger. Og du får en lastbil leveret som fuldt ud helbilsgodkendt. Du får også en fuld Volvo-garanti og vores eftermarkedssupport, hvilket kan reducere dine driftsomkostninger i det lange løb.

Mange muligheder giver kort produktionstid

De mange specifikationsmuligheder gør det hurtigt og let at forberede Volvo FH16 til alle typer opbygninger. Det elektroniske opbyggermodul er let at bruge, og Volvo-opbyggerinstruktionerne giver online adgang til alle nødvendige tekniske tegninger og ledningsdiagrammer. Alt, hvad der skal bruges for at finjustere din drift.

Forberedt til opbygning 

VI ER TILPASNINGSPARATE!

Fordyb dig i chassisdetaljerne sammen med os.