Trucks

Evolution til dig, der stiller store krav

Førerhuseksteriør på Volvo FH16

Det er stadig den karakteristiske Volvo FH16, som du kender – med kraft og komfort i perfekt balance. Og alligevel er det tydeligt, at denne lastbil er det næste trin i evolutionen.

Førerhuset på Volvo FH16 har fået rundere hjørner, og mellemrummet mellem den øverste og nederste del af fronten er gjort mindre for at forbedre aerodynamikken og effektiviteten. Den unikke Volvo FH16-kølergrill har en sølvfinish, der antyder, at her er der tale om noget ganske særligt. 

Men det klareste tegn på evolutionen er forlygtedesignet, der giver Volvo FH16 dens ikoniske udtryk. Forlygternes karakteristiske linjer følger førerhusets form, fortsætter rundt om det forreste hjørne og strækker sig bagud langs førerhusets sider. Forlygterne har et sort Volvo FH16-tema. Når lastbilen står stille, er det tydeligt, at den hører til blandt verdens stærkeste lastbiler – og samtidig er den mere raffineret end nogensinde før.

De nye forlygter fås i tre forskellige udgaver, og de ser ikke bare godt ud – de har også masser af forbedrede funktioner, som gør livet på vejen mere sikkert og komfortabelt. 

Du vil også bemærke, at jernmærket på fronten er større, og når du nærmer dig døren, vil du bemærke, at indgangstrinnene har aluminiumsindlæg. Det er detaljerne, der gør hele forskellen.

Volvo FH16-looket

Du kan vælge mellem tre udvendige trimniveauer og hundredvis af farver.

Grundlæggende design

Leveres med sort kølergitter og Thunder Grey kofanger, spejle osv.

Basis med robust frontbeklædning

Leveres med en forstærket front i Thunder Grey, et sort kølergitter samt kofanger, spejle osv. i Thunder Grey. Forlygter med sort tema.

Volvo FH16 trimniveau

Leveres med en kølergrill i sølvfinish, som er unik for Volvo FH16, og forlygter med sort tema. Kofanger, spejle osv. er alle lakeret i opbygningens farve. Detaljer i aluminium på indstigningen. 

Vælg mellem 650 farver. Helt grøn.

Spar tid og penge ved at slippe for at skulle på et separat malerværksted – du kan helt enkelt få leveret dit Volvo-førerhus i lige netop den farve, du ønsker. Vælg mellem 650 forskellige toner, skær og nuancer. Hvis du ikke kan finde lige den farve, du ønsker, kan vi blande stort set enhver farve til dig.

 

Vil du have et smugkig? Brug farveskemaet til førerhuse nedenfor.

Bemærk, at en computerskærm ikke kan yde farverne fuld retfærdighed. Besøg din Volvo-forhandler for at se faktiske farveprøver. Bemærk også, at ikke alle farver fås til alle modeller og på alle markeder. Billedet viser en lastbil med det højest mulige lakeringsniveau.

 

Denne farvevælger indeholder alle de farver, der er tilgængelige i salgssystemet. Mange af dækfarverne fås også med et lag klar lak. Hvis du ikke kan finde den farve, du ønsker, kan du kontakte din lokale Volvo-forhandler.

TILBEHØR TIL DIN LASTBIL

GØR DEN TIL DIN EGEN

Billeder af eksteriøret på Volvo FH16

ER DU KLAR TIL EN VOLVO FH16?

Den venter på dig