Trucks

Dit førerhus er dit andet hjem

Førerhusinteriør på Volvo FH16

Det er dig, der bestemmer, og det er dig, der udfører opgaven. Men nu har du mere kontrol over alt i din Volvo FH16 end nogensinde før.

Fornemmelsen af evolution er tydelig, når du stiger ind i førerhuset på Volvo FH16. Det er anderledes end det, du er vant til, men alligevel meget velkendt. Farverne, materialerne og udsmykningen signalerer helt tydeligt Volvo FH16. Når du sidder i sædet, er alt placeret, hvor du forventer, at det skal være. Din hånd falder helt naturligt på I-Shift-gearstangen, der er elegant integreret i sædet.

Men hele chaufførgrænsefladen er ny. Den er designet til at lade dig holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Dermed har du fuld kontrol over alt, hvad du har brug for, så du kan udføre opgaven ordentligt – og sørge for en solid indtjening.

Instrumentpanelet er fuldt digitalt og åbner nye muligheder for at skræddersy dit arbejdsmiljø efter dine behov i enhver situation. Du kan få bedre vejgreb ved at dreje den brugervenlige traction control-knap med uret, og på instrumentpanelet har du det fulde overblik over differentialespærringerne og akseltrykket på samtlige aksler. Det ny 9"-sidedisplay giver dig kontrol over lastbilens funktioner, herunder op til otte kameraer og apps.

Og med stemmestyring i Volvo FH16-førerhuset kan du få masser af assistance.

De unikke interiøroverflader i Volvo FH16 er af virkelig høj kvalitet. Det er tydeligt, at en lastbil næppe bliver mere komfortabel end dette.

Interiørniveauer

Interiøret i Volvo FH16 er unikt. Vælg mellem to trimniveauer. Du kan endda vælge mellem en lang række farver.

Volvo FH16 trimniveau

Leveres med tekstil- og læderbetræk, gummimåtter, interiørudsmykningen og udsmykningslister.

Volvo FH16-trimniveau med læder

Leveres med læderbetræk, gummimåtter, interiørudsmykningen og udsmykningslister. 

Tilbehør til din lastbil

Gør den til din egen

Billeder af interiøret på Volvo FH16

Vil du vide mere om interiøret?

Tal med din forhandler.