Trucks

Din hotelsuite på hjul

Livet i Volvo FH16-førerhuset

Har du brug for at overnatte med stil, eller vil du bare gerne have et virkelig komfortabelt førerhus med masser af plads? Volvo FH16 tager det næste skridt i evolutionen af livet på vejen. I dette førerhus har du det godt, uanset hvordan forholdene er udenfor. Kom indenfor!

Du kan vælge mellem fem forskellige førerhusstørrelser for at optimere pladsen efter dine behov. De giver alle en god rumfornemmelse med lys ovenfra. I fire af førerhusene er der plads til, at op til to personer kan få en god nats søvn – eller du kan bare nyde den gode plads selv.Her har du de ideelle betingelser for et godt hvil. Det isolerede førerhus og mørklægningsgardinerne hjælper dig med at sove uforstyrret. Klimaanlægget kan udstyres med I-Park Cool, som holder temperaturen perfekt hele natten.

Der er også masser af plads til alle dine ting. Lys, lyd, underholdning og andre funktioner kan let kontrolleres fra instrumentpanelet eller panelet på bagvæggen eller ved hjælp af stemmestyring. Og det er blot begyndelsen. Du kan vælge mellem en masse andet tilbehør, der gør livet på vejen endnu mere komfortabelt.

En behagelig søvn

Du kan vælge mellem en madras med pocket-fjedre eller en skummadras. Begge giver dig uovertruffet komfort, når du skal hvile dig. Køjen kan indstilles, hvis du har parkeret på en skråning, så du sover endnu bedre.

To køleskabe

Har du meget, der skal køles ned? Intet problem. Du kan få to køleskabe i dit Volvo FH16-førerhus: et på den øverste hylde på bagvæggen og et under køjen.

TILBEHØR TIL DIN LASTBIL

GØR DEN TIL DIN EGEN

ER DU KLAR TIL DEN ULTIMATIVE KOMFORT?

Vi kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg.