Trucks

Gode køreegenskaber til sidste dråbe

Volvo FH16's drivline

Op til 750 hk og masser af moment, når du har brug for det. Og alligevel afdæmpet og alsidig, selv med tungt læs under krævende forhold. Ud over at tilbyde raffineret råstyrke hjælper drivlinerne på Volvo FH16 dig desuden med at få mest muligt ud af brændstoffet. Takket være I-Shift-gearkassen times alle gearskift perfekt – og automatisk. Vi har sat teknologien på arbejde for at sikre din indtjening.

Motorer

Det dunkende hjerte i Volvo FH16-drivlinerne er vores D16 trin D-motorserie, der fås med 550, 650 eller 750 hk. Og op til 3.550 Nm rent moment.

Køreegenskaber

Uanset effektniveau får du et imponerende moment i et særdeles bredt omdrejningsinterval. Momentkurven er virkelig flad. Du kan blive i et højt gear, selv på stigninger, og glæde dig over fremragende kørekomfort og lavt brændstofforbrug.

I-Shift

I-Shift er en komplet serie automatiserede gearkasser, der gør kørslen lettere, sikrere og mere komfortabel. Du behøver ikke at slås med en tung koblingspedal eller en gearstang. Hvert eneste gearskift er timet perfekt og automatisk. En række softwarepakker giver dig mulighed for at skræddersy I-Shift til dine behov. Der er tilgængelige funktioner til I-Shift, som aktiverer kørsel med én pedal, når du skal klare barskt terræn, og når du skifter mellem forlæns og bak. Til Volvo FH16 kan du også få I-Shift med krybegear, som giver bedre startevne under vanskelige forhold og samtidig bevarer brændstofeffektiviteten. Hvis du også vælger ultralave krybegear og flere bakgear, kan du køre helt ned til 0,5-2 km/t med fuld kontrol over momentet.

Mere om I-Shift

HAR DU BRUG FOR RÅSTYRKE?

Vi hjælper dig med at optimere den efter dine behov.