Trucks

Skræddersyet til dine behov

Volvo FL-chassis

Volvo FL-chassiset kan tilpasses til en række opgaver. Resultatet er et let chassis, men alligevel stærkt, så det kan klare dine opgaver i de kommende år. Det er meget robust. Det er en Volvo FL, der matcher dine behov.

Robust, men fleksibelt

Volvo FL-chassiset kan konfigureres til en række forskellige opbygninger. Det enkle design er robust og gør det nemt at opbygge – uanset om du vælger el- eller diesel.

Kortere tid hos opbyggeren

Så snart du bestiller din Volvo FL, kan opbyggeren straks logge på VBI-webstedet. Systemet indeholder de nøjagtige specifikationer og 3D-tegninger, så arbejdet kan påbegyndes, endnu inden lastbilen har forladt fabrikken. Det betyder hurtigere og mere økonomisk levering.

Volvo-instruktioner til opbyggere

Skræddersyet, forberedt eller standard

Du kan selvfølgelig bestille dit Volvo FL-chassis med standardopbygning. Men hvis du virkelig vil gøre det let for opbyggeren, kan du bestille den med opbyggermodulet eller endda fuldstændig skræddersyet til dine specifikke behov.

Til særlige opgaver

Chassiset kan specialtilpasses til specifikke applikationer som kraner. Derefter kan komponenter såsom brændstof- og AdBlue-tankene flyttes for at optimere chassiset.

Foraksler

Alle foraksler er vedligeholdelsesfrie og fås i fire forskellige versioner med en maksimal lastkapacitet fra 4,5 til 7,1 tons.

Energi nok

El eller diesel? Uanset hvad har du flere muligheder for energilagring. El-lastbiler med 3 til 6 batteripakker med plads til 280-565 kWh. Dieseldrevne lastbiler med tanke af plast, stål eller aluminium, der rummer 80 til 430 liter brændstof.

Bagaksler

Der fås tre forskellige bagaksler i forskellige kombinationer. Lastkapaciteten varierer fra 8,5 til 11,5 ton.

Rammehøjde

Der er to rammehøjder på 220 mm og 244 mm med en rammetykkelse på 5, 6, 7 eller 8 mm afhængigt af modellen.

Træk på alle aksler

Dårlige veje eller terrænkørsel? Intet problem. Volvo FL 4×4 er lige så adræt og let at køre som 4×2-versionen. Men med bedre trækkraft og mere frihøjde. Kombiner den med den automatiske 8-trins gearkasse, og så får du en afslappet køreoplevelse under alle forhold.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.