Volvo Trucks

Danmark

×

Klar til byen

Volvo FL-chassis

Kører du for en byggeplads i midtbyen? Distribuerer du til byens restauranter? Eller arbejder du med renovation? Det uendeligt fleksible Volvo FL-chassis er designet til at klare enhver udfordring. Og med firehjulstræk står Volvo FL 4×4 godt fast på alle veje – og under alle kørselsforhold.

Hurtig og fleksibel

Volvo FL-chassiset kan bestilles med et standardlayout eller specificeres til alle opgaver og opbygninger. Det robuste og stærke chassis' flade og rette udformning gør opbygningsarbejdet lettere. Der kan monteres opbyggerbeslag på rammen. Og Volvo-instruktioner til opbyggere (VBI) sætter fart på processen, så du får en lastbil, der er skræddersyet til netop din virksomhed, på den absolut hurtigste og mest økonomiske måde.

Volvo-opbyggerinstruktioner

Det fleksible chassis

Lettere opbygning

For at lette opbyggerens arbejde yderligere kan chassiset leveres med en række opbyggerbeslag på rammen. Kombinationerne kan specificeres yderligere for at passe til yderligere krav.

Vedligeholdelsesfri foraksler

Vi tilbyder flere forskellige vedligeholdelsesfri foraksler afhængigt af, hvilke krav din last stiller. Akseltrykket varierer fra 4,0 til 7,1 tons. Den trækkende foraksel til Volvo FL med firehjulstræk har en lastkapacitet på 5,6 ton.

Aksler til at bære din last

Der fås tre forskellige bagaksler i forskellige kombinationer. Lastkapaciteten varierer fra 8,5 til 11,5 ton.

Let og hurtig pålæsning

Den elektronisk styrede affjedring (ECS) kan bruges til at styre luftaffjedringens niveauregulering via kontakter på instrumentbrættet eller en kontrolboks. Det betyder hurtig og effektiv pålæsning i alle læssehøjder.

Bekvem beskyttelse

Det forstærkede sidemonterede underkøringsværn (SUP) leveres som fabriksmonteret ekstraudstyr. Det er designet af Volvo og kombinerer sikker beskyttelse med lettere service.

Forberedt til kølevarer

Få din Volvo FL til kølevaretransport hurtigere ud på gaderne. Vi kan klargøre den til en Frigoblock-installation i vores fabrik.

Vælg selv din affjedring

Afhængigt af akseltrykket kan du vælge luftaffjedring, bladaffjedring eller en kombination.

Vælg selv dine hjul

Hvis du vælger en D5K-motor, skal du bruge fælge på 17,5 eller 19,5 tommer. Til tungere lastbiler med sekscylindrede motorer skal du vælge 19,5 eller 22,5 tommer.

Brændstoftanke

Afhængigt af lastbilsspecifikationen og særlige krav kan du vælge mellem brændstoftanke i plast, stål eller aluminium med en kapacitet på mellem 80 og 430 liter.

Rammehøjde

Der er to rammehøjder på 220 mm og 244 mm med en rammetykkelse på 5, 6, 7 eller 8 mm afhængigt af modellen.

Elektronisk bremsesystem (EBS)

Volvo FL har trykluftbremser med ventilerede skiver for og bag. Det elektroniske bremsesystem (EBS) giver en hurtigere og sikrere bremsereaktion og mindsker bremseslitagen. Systemet omfatter ABS og vores Brake Blending-system, som bruger lastbilens forskellige bremser til at opnå ensartet bremsning og mindske slitagen på dæk og bremser. Den udvidede EBS-pakke omfatter også bakkestartshjælp.

Volvo FL-fejemaskine

Volvo FL-chassiset kan fås forberedt til brug til fejemaskineopgaver. Vi flytter derefter lufttankene, brændstoftankene, AdBlue-tanken, batterikassen og udstødningssystemet for at gøre plads til det rammemonterede udstyr. Pakken omfatter alle dele af lastbilens specifikation og vil gøre den perfekt tilpasset til sit formål. Der findes to versioner, en 12-tons og en 16-tons version.

Kom i gang med din opbygning

Besøg din lokale Volvo Trucks-forhandler, få en snak om layoutmulighederne, og specificer din perfekte Volvo FL eller Volvo FL 4×4.