Volvo Trucks

Danmark

×

Pas ind. Og skil dig ud

Førerhus til Volvo FL

Let at få øje på. Endnu lettere at holde af. Volvo FL's kompakte størrelse afholder den ikke fra at gøre indtryk i byens gader. Faktisk gør det elegante, aerodynamiske design, den flotte sorte kølergrill og de gennemtænkte funktioner den til en af de bedste lastbiler i sin klasse.   

En del af familien 

Det diskret afrundede, aerodynamiske design. De dristige linjer og grafiske virkemidler. De karakteristiske V-formede lygter. Volvo FL er måske nok mindre end sine muskelsvulmende langtursslægtninge, men ingen kan være i tvivl om familieligheden. Mød et fuldgyldigt medlem af vores førsteklasses Volvo-lastbilsserie.

Et adelsmærke

Det prestigefyldte jernmærke på Volvo FL sidder højt på køretøjets front tæt på chaufføren. Dette understreger, at chaufføren er tæt på sårbare trafikanter. Det giver lastbilen et mere imødekommende indtryk i travl trafik.

Mere mandskab

Når der er behov for mere end en, to eller tre personer på stedet, kan mandskabskabinen vælges. Dette førerhus har masser af plads til op til syv personer, inklusive chaufføren.

Tagspoiler

Tagspoileren reducerer luftmodstanden. Kombiner den med solskærmen og spoilere på førerhusets side for at få et endnu bedre resultat.

Udsyn hele vejen rundt

Nøglen til at være produktiv og sikker i travle bygader er, at chaufføren tydeligt kan se, hvad der sker omkring lastbilen. Det er virkelig vigtigt, at du kan se andre køretøjer såvel som sårbare trafikanter tæt på din lastbil. Udvid dit udsyn hele vejen rundt med udsynspakken – inklusive ekstra ruder i passagerdørene og de bageste sideruder i begge sider. Pakken inkluderer blandt andet også elektrisk betjente og opvarmede sidespejle og indstigningslys for sikker ind- og udstigning.

Lad luften strømme

Volvo FL's diskret afrundede, aerodynamiske design mindsker luftmodstanden. Det giver bedre køreegenskaber og sparer brændstof. Og kølergrillens karakteristiske sekskantmønster gør luftgennemstrømningen mere effektiv, hvilket giver bedre køling af motoren og efterbehandlingsprocessen.

Vis, hvem du er 

Signaturstriberne er specialdesignet til Volvo FL 4×4 og får den til at adskille sig fra sine slægtninge med tohjulstræk. Striberne fremhæver dens robuste køreegenskaber og får den til at skille sig ud.

Find det perfekte førerhus

Dagførerhus

Indvendig højde 1.605 mm
Længde 1.600 mm
Bredde 2.100 mm

Medium-førerhus

Indvendig højde 1.605 mm
Længde 2.000 mm
Bredde 2.100 mm.

Mandskabskabine

Indvendig højde 1.605 mm
Længde 2.980 mm
Bredde 2.100 mm

Se alle førerhusspecifikationerne

360° visning udvendigt

Nedenfor kan du se en interaktiv oversigt over førerhuset. Klik på tekstfelterne for at læse mere. Klik på "Fuld skærm" for at få en endnu bedre oplevelse. De beskrevne egenskaber og funktioner er generelle og kan adskille sig fra din lastbil.

Vælg mellem 650 farver. Helt grøn.

Spar tid og penge ved at slippe for at skulle på et separat malerværksted – du kan helt enkelt få leveret dit Volvo-førerhus i lige netop den farve, du ønsker. Vælg mellem 650 forskellige toner, skær og nuancer. Hvis du ikke kan finde lige den farve, du ønsker, kan vi blande stort set enhver farve til dig.

Vil du have et smugkig? Brug farveskemaet til førerhuse nedenfor.

Bemærk, at en computerskærm ikke kan yde farverne fuld retfærdighed. Besøg din Volvo-forhandler for at se faktiske farveprøver. Bemærk også, at ikke alle farver fås til alle modeller og på alle markeder. Billedet viser en lastbil med det højest mulige lakeringsniveau.

Denne farvevælger indeholder alle de farver, der er tilgængelige i salgssystemet. Mange af dækfarverne fås også med et lag klar lak. Hvis du ikke kan finde den farve, du ønsker, kan du kontakte din lokale Volvo-forhandler.

Fik den din opmærksomhed?

Se selv Volvo FL's smukke linjer og imponerende egenskaber ved at besøge din lokale Volvo Trucks-forhandler.