Trucks

Bygget til at være street smart

Førerhusets eksteriør på Volvo FL

Kompakt, dynamisk og det er tydeligt, det er en Volvo. Volvo FL blev født til kørsel i byen. De V-formede lygter, de klare vinduespartier og den slanke førerhusprofil viser, at der er tale om en Volvo-lastbil bygget til byen.

Kompakt og tæt

Volvo FL er bygget til byen. De udvendige mål på førerhuset er kompakte, og uanset type af førerhus, er chaufførens positon tæt på vejen. På førersædet har du de ideelle forhold til at få øjenkontakt med andre trafikanter og forbedre trafiksikkerheden.

Hvordan er din type af førerhus?

Vælg mellem tre forskellige førerhusmodeller. Hver med sin egen specialitet, afhængigt af om du ønsker et virkelig kompakt førerhus, har brug for mere indvendig plads eller ønsker at transportere et helt mandskab til en arbejdsplads.

Tredelt kofanger

Den nyudviklede kofanger har stålhjørner med fremragende slagfasthed. Og hvis en enkelt del beskadiges, er den let at udskifte.

Store rudepartier

Volvo FL-førerhuse har store rudepartier, der giver fremragende udsyn. Hvis du vil forbedre dit direkte udsyn endnu mere, kan du få din Volvo FL med en række ekstra ruder.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.