Volvo Trucks

Danmark

×

Klarer arbejdet – på alle veje og under alle forhold

Volvo FL 4x4

Volvo FL fås nu med firehjulstræk. Den er lige så adræt og let at køre som 4×2-versionen, men dens bedre vejgreb og større frihøjde betyder, at du kan køre på alle veje og under alle forhold. Det gør den ideel til mange forskellige opgaver.

Bedre vejgreb

Hullede grusveje? Snedækkede gader? Uvejsomt terræn? Volvo FL 4×4 giver dig alt det vejgreb, du skal bruge. Både den trækkende foraksel og den nye bagaksel har navreduktion. Vælg montering af enkeltdæk og stålkofanger for at klare virkeligt hårdt terræn og hældninger på op til 60 %. Selv når forholdene er virkelig barske, kan du derfor blot trykke på en knap for at aktivere det lave gear i fordelergearkassen.

Større frihøjde

Med XX-High-chassiset giver Volvo FL 4x4 dig en fantastisk frihøjde, så der er mindre risiko for at sidde fast eller beskadige lastbilen, når du kører i vanskeligt terræn. Der er ca. 330 mm frihøjde foran. Og 320 mm bagtil. Frihøjden er øget med henholdsvis 60 mm og 100 mm på Volvo FL standard. Den overlegne frihøjde giver dig også en 25-graders tilgangsvinkel – som virkelig er en stor hjælp ved stejle hældninger eller når du skal klare forhindringer. Og den robuste front kan klare selv det værste terræn, hvis det er nødvendigt.

Tilpasset til dine behov

Alle førerhusstørrelser er tilgængelige til Volvo FL 4x4, også til mandskabsførerhuset. Du kan også vælge den fuldautomatiske gearkasse med indstilling til terrænkørsel. Eller enkeltmonterede terrændæk. Der er masser af muligheder for at gøre Volvo FL 4×4 til dit perfekte værktøj.

Vigtige specifikationer

  14 ton 16 ton 12 ton
Chassishøjde XX-høj XX-høj XX-høj
Forakseltryk 5.6 t 5.6 t 5.6 t
Bagakseltryk  7.4 t 9.2 t 10.9 t
Motor D8K250 eller D8K280 (Euro 6)
Gearkasse ZTO1006*
Bagaksel RSH1140C
Dæk 275-70R22.5", 10R22.5" eller 11R22.5"
Førerhus Dagførerhus, medium-førerhus eller mandskabskabine

 

* AL306 (automatisk) fås som tilbehør

Er du klar til at køre hvor som helst?

Besøg din lokale Volvo Trucks-forhandler, og oplev de fantastiske muligheder med Volvo FL 4×4.

Volvo FL-funktioner

Volvo FL-funktioner