Volvo Trucks

Danmark

×

Sikker i byen

Volvo FL-sikkerhedsførerhus

Kollisionstests. Barrieretests. Frontalkollisionstests. Volvo FL har klaret dem alle. Førerhuset er sandsynligvis det mest hårdføre i sin klasse og har en række sikkerhedsfunktioner, der beskytter dig i tilfælde af en ulykke.

Sæt dig ind. Spænd selen. Og vær sikker

Den forstærkede stol og forankring minimerer fremadgående bevægelser i tilfælde af en ulykke. Nakkestøtten holder hovedet stille og godt beskyttet. Og den integrerede sikkerhedssele beskytter dig med førsteklasses brudstyrke. Dermed er der styr på sikkerheden, og du mangler bare at vælge selefarve – skal den være sort eller iøjnefaldende rød?

Dobbelt styrke

Hele Volvo FL-førerhuset er blevet forstærket med 31 kilo ekstra stål, så det beskytter dig i tilfælde af en ulykke. For at mindske risikoen for kvæstelser ved et sammenstød er der ingen skarpe hjørner på instrumentpanelet, rattet og knapperne.

Beskytter dig og andre

Vores underkøringsværn for og bag er designet til at forhindre personbiler i at kile sig fast under lastbilen ved et sammenstød. Det mindsker risikoen for kvæstelser. Og vores elektroniske stabilitetsprogram reducerer effektivt risikoen for at skride ud og rulle rundt. I farlige situationer træder det straks ind, reducerer motorkraften og aktiverer bremserne individuelt på lastbilens og anhængerens hjul.

Godt udsyn hele vejen rundt

Det er vigtigt at vide, hvad der foregår omkring din lastbil i travle bymiljøer. Ud over Volvo FL's store forrude og fremragende sidespejle, giver det ekstra vindue nederst i passagerdøren dig et fremragende udsyn i ellers skjulte områder.

Tredelt kofanger

Stålhjørnerne giver kofangeren enestående brudstyrke, hvilket mindsker risikoen for skader og reparationsudgifter. Og i tilfælde af et sammenstød betyder de separate dele, at du kun behøver at udskifte de beskadigede dele.

Et sikkert system

Vores avancerede, fjernbetjente alarmsystem er med til at holde Volvo FL sikker. Alarmen aktiveres let, hvis ubudne gæster forsøger at åbne dørene eller sabotere lastbilen, og den giver dig ro i sindet, når du ikke er i nærheden af lastbilen.

Ekstra sikkerhedsudstyr 

Skal du bruge opvarmede sidespejle? Et førstehjælpssæt? Eller en beskyttende forrudefilm? Vi kan montere alt det ekstra sikkerhedsudstyr på din Volvo FL, du skal bruge.

Tryg og sikker

Oplev selv klassens mest hårdføre førerhus. Besøg din lokale Volvo Trucks-forhandler, og få en prøvetur.

Volvo FL-funktioner