Trucks

Velkommen på arbejde

Førerhusinteriør til Volvo FL

Volvo FL-førerhuset tilbyder et fantastisk arbejdsmiljø for chaufføren, der arbejder i byen. Uanset hvilken førerhusmodel du vælger, sikrer de praktiske indstigningstrin let adgang. Når du først er inde, gør et rummeligt interiør med velindrettede funktioner det til et fantastisk sted at arbejde.

Nem og enkel indstigning

Stiger du meget ind og ud af førerhuset i løbet af en arbejdsdag? Volvo FL-førerhuset sidder lavt på chassiset og giver en rigtig nem indstigning under alle forhold.

Perfekte siddepladser

Man sidder perfekt i Volvo FL-sæderne med integreret nakkestøtte og sikkerhedssele. Betrækket er meget smudsafvisende. Både fører- og passagersædet kan justeres efter dit behov på en travl dag.

Ergonomisk positionering

Instrumenter, gearskifte og opbevaring. Alt, hvad du behøver for at udføre dit arbejde er præcis, hvor du forventer, det skal være. Færre bevægelser er nødvendige, hvilket betyder mindre stræk og belastning. Du kan holde dine hænder på rattet og dine øjne på, hvad der sker omkring din lastbil på en trafikkeret gade.

Plads til din arbejdsdag

Uanset hvilken førerhusversion du vælger – er der plads til dig og dit udstyr. Du finder opbevaringsplads i instrumentbrættet, i dørene, over hovedet og mellem sæderne. I den korte sovekabine er der plads til, at du kan hvile dig. Og mandskabskabinen har plads til op til 6 passagerer.

Udsyn hele vejen rundt

Den lave kørestilling, den store forrude og de ekstra ruder i dørene betyder, at du er i meget tæt kontakt med miljøet rundt om lastbilen. Det fremragende udsyn tæt på og hele vejen rundt gør Volvo FL til en sikker lastbil i byen.

Ekstra ruder og udsyn

Bestil din Volvo FL med ekstra ruder i den nederste del af dørene og bag dørene. De forbedrer din udsigt i området tæt på din lastbil.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.