Volvo Trucks

Danmark

×

Designet til dig 

Førerhusinteriør til Volvo FL

Plads. Opbevaring. Instrumenter og oplysninger lige, hvor du har brug for dem. En komfortabel stol. Et justerbart rat. Og lav støj indvendigt. Velkommen til Volvo FL's førerhus – en førsteklasses arbejdsplads på hjul.  

Vi tænker på ergonomien 

Instrumenter. Gearskift. Betjeningsknapper. Opbevaring. I Volvo FL er alt, hvad du skal bruge, nøjagtigt hvor du skal bruge det – og det er let at nå. Det betyder færre bevægelser. Færre stræk og færre belastninger. Dine hænder tilbringer mere tid på rattet, og dine øjne bliver på vejen.

Perfekte siddepladser

Man sidder perfekt i de ergonomiske Volvo FL sæder med solid forankring, integreret nakkestøtte og sikkerhedssele. Betrækket er meget smudsafvisende. Både fører- og passagerstolen kan justeres til forskellige behov.

Vælg plads

Vælg mellem tre førerhusstørrelser: dagførerhuset, medium-førerhuset eller mandskabskabinen. Det afhænger af, om du har behov for god plads til lasten eller antallet af passagerer. Bredden er 2.100 mm, og længden varierer mellem 1.600 og 2.980 mm.

Masser af plads til dine ting 

I instrumentpanelet. I dørene. Over dit hoved. Mellem stolene. Når du ser dig om i førerhuset på Volvo FL, vil du opdage masser af opbevaringsplads. Og du kan endda tilføje endnu mere.

360° visning indvendigt

Nedenfor kan du se en interaktiv oversigt over førerhuset. Klik på tekstfelterne for at læse mere. Klik på "Fuld skærm" for at få en endnu bedre oplevelse. De beskrevne egenskaber og funktioner er generelle og kan adskille sig fra din lastbil.

Oplev selv komforten

Besøg din lokale Volvo Trucks-forhandler, og oplev et førerhus, der er designet med dig som udgangspunkt.