Volvo Trucks

Danmark

×

Chaufførproduktivitet med Volvo FL

Hvordan gør man en chauffør mere produktiv? Ved at forbedre kørslen. Ved at gøre førerhuset mere komfortabelt. Og ved at give ham nyskabende, tidsbesparende redskaber. Volvo FL er en produktivitetsmaskine.

I-Sync – automatiseret enkelthed

Vores I-Sync-gearkasse gør bykørsel med mange standsninger og igangsætninger til en helt ny oplevelse. Chaufførerne elsker de perfekt timede, automatiske gearskift – ingen tung kobling eller gearstang at skulle slås med. Den sparer også brændstof, så vognmændene elsker den også.

Skift op i niveau med I-Sync

Det perfekte miljø til arbejde og afslapning

Fra det øjeblik du stiger ind i Volvo FL med det optimerede lave indstigningstrin til det øjeblik, du stempler ud, er alt designet til at gøre dig mere produktiv på farten. Og have det bedre, når arbejdsdagen er slut.

Se dig omkring i førerhuset

Ustandselig

Med bedre vejgreb, større frihøjde og maksimeret tilkørselsvinkel kan du ordne paragrafferne med Volvo FL 4×4 – på alle veje og under alle forhold.

Et halvt ton ekstra nyttelast

Den 4-cylindrede Volvo FL er mellem 200 og 500 kg lettere end den 6-cylindrede version. Den 4-cylindrede D5K-motor giver op til et halvt ton ekstra lastkapacitet og øger din produktivitet og effektivitet drastisk.

Se nærmere på vores motorer

Dynafleet – maksimer produktiviteten

Steder, laster og niveauer. Køretider. Emissionsrapporter. Brændstofforbrug. Dynafleet giver dig opdaterede data om hver lastbil, du ejer, og hjælper dig således med at maksimere produktiviteten og træffe mere rentable beslutninger.

Opdag Dynafleet

Bliv mere produktiv

Tag en snak med din lokale Volvo Trucks-forhandler. Han ved præcis, hvordan du og din virksomhed kan blive så produktiv som muligt.