Trucks

Et tigerspring i evolutionen

EKSTERIØRET PÅ VOLVO FM

Den ligner sine større søskende, men den er stadig den fleksible og alsidige Volvo FM, du kender. En ny, moderne profil afslører, at den er i bedre form til at tackle dine udfordringer end nogensinde før. Den er et tigerspring foran i evolutionen.

 

Førerhuset har fået et nyt design med en lodret profil, mere indvendig plads, store vinduespartier og en lav dørlinje. Volvo FM har fået rundere hjørner, og mellemrummet mellem den øverste og nederste del af fronten er gjort mindre for at forbedre aerodynamikken og effektiviteten.

Et andet tydeligt tegn på Volvo FM's evolution er forlygtedesignet, der understreger lastbilens ikoniske profil. Forlygternes karakteristiske linjer følger førerhusets form, fortsætter rundt om det forreste hjørne og strækker sig bagud langs førerhusets sider. Selv når lastbilen står stille, er det tydeligt, at den er effektiv – både når den kører stærkt, og når den skal komme frem i tæt trafik.  

Du vil også bemærke, at jernmærket på fronten er større, og når du nærmer dig dørene, vil du bemærke, at indgangstrinnene har aluminiumsindlæg. Det er detaljerne, der gør hele forskellen.

Bygget til udsyn

Sidespejlene har et moderne design med slanke huse og velproportionerede spejlområder. De er bygget i flere sektioner, så du både får et stort spejlbillede og minimerede blinde vinkler. Med et ekstra vindue nederst i passagerdøren får du en fantastisk udsigt omkring din lastbil. Selv de områder, der er tættest på.

Forlygter

De ikoniske forlygter fås i to forskellige modeller: en med halogenlamper og en baseret på LED-teknologi. De har begge de karakteristiske V-formede LED-kørelys.

Vælg dit udvendige trimniveau

Du kan vælge mellem to udvendige trimniveauer og hundredvis af farver.

Grundlæggende design

Leveres med sort kølergitter og kofanger, spejle etc. i Thunder Grey. Udforsk de forskellige udvendige trimniveauer i Volvo Truck Builder.

Det forbedrede trimniveau

Leveres med et kølergitter i Thunder Grey. Kofanger, spejle osv. er alle lakeret i førerhusets farve. Detaljer i aluminium på indstigningen. Udforsk de forskellige udvendige trimniveauer i Volvo Truck Builder.

Vælg mellem 650 farver. Helt grøn.

Spar tid og penge ved at slippe for at skulle på et separat malerværksted – du kan helt enkelt få leveret dit Volvo-førerhus i lige netop den farve, du ønsker. Vælg mellem 650 forskellige toner, skær og nuancer. Hvis du ikke kan finde lige den farve, du ønsker, kan vi blande stort set enhver farve til dig.

Vil du have et smugkig? Brug farveskemaet til førerhuse nedenfor.

Bemærk, at en computerskærm ikke kan yde farverne fuld retfærdighed. Besøg din Volvo-forhandler for at se faktiske farveprøver. Bemærk også, at ikke alle farver fås til alle modeller og på alle markeder. Billedet viser en lastbil med det højest mulige lakeringsniveau.

Denne farvevælger indeholder alle de farver, der er tilgængelige i salgssystemet. Mange af dækfarverne fås også med et lag klar lak. Hvis du ikke kan finde den farve, du ønsker, kan du kontakte din lokale Volvo-forhandler.

Tilbehør til din lastbil

Gør den til din egen

Billeder af eksteriøret på Volvo FM

Er du klar til en Volvo FM?

Den venter på dig.