Trucks

Dit cockpit. Og dit kontor.

Volvo FM-førerhuset indvendigt

Det er dig, der bestemmer, og det er dig, der udfører opgaven. Men nu har du fået endnu bedre kontrol, bedre støtte og mere plads end nogensinde før. Dette sted er skræddersyet til dig.

Følelsen af, at evolutionen har taget et tigerspring fremad, er tydelig, når du stiger ind i Volvo FM. Den er anderledes – men alligevel bekendt. Det første, du bemærker, er sandsynligvis, at den er rummelig og lys. Den større tagluge lukker mere lys ind ovenfra, hvilket bidrager til rumfornemmelsen. Når du sidder i stolen, er alt placeret, hvor du forventer, at det skal være.

Du kan finde den perfekte ratindstilling med den justerbare ratstamme, og din hånd lander naturligt på I-Shift-gearstangen, der er elegant integreret i stolen. Udsynet omkring lastbilen er svært at slå. Dørlinjen er lav, vinduespartierne er store, og hver eneste vinkel i førerhuset er designet til at give dig fuld kontrol.

Men hele chaufførgrænsefladen er ny. Den er designet til at lade dig holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Dermed har du fuld kontrol over alt, hvad du har brug for, så du kan udføre opgaven ordentligt – og sørge for en solid indtjening.

Vi arbejder konstant på at forbedre komfort og kørsel. Lyden i kabinen i den nye Volvo FM er blevet reduceret med 2 decibel ved hjælp af forbedret isolering.

Instrumentdisplayet er fuldt digitalt og åbner nye muligheder for at skræddersy arbejdsmiljøet efter dine behov i enhver situation. Det ny 9"-sidedisplay giver dig kontrol over lastbilens funktioner, for eksempel op til otte kameraer og apps. Du kan også let kontrollere alle aksler og differentialer. Det er kommandocentret i dit mobile kontor.

Og med stemmestyring i Volvo FM-førerhuset kan du få masser af assistance.

Interiørets overflader og materialer udstråler høj kvalitet uanset interiørdesign. Du kan vælge mellem tre interiørdesigns og et stort udvalg af farver. Og finde din stil.

Fuld kontrol

Førerhuset er bygget til at give dig udsyn. Hvis du vil have endnu mere, kan du montere op til otte kameraer på lastbilen og se billederne på sidedisplayet. Dermed kan du konstant holde øje med lastbilen, trafikken og lasten.

Plads og opbevaring

Alle førerhuse til Volvo FM byder på en god rumfornemmelse og gennemtænkte opbevaringsløsninger til de ting, du har brug for. Hylderne på bagvæggen i dagførerhusene og den praktiske opbevaring under køjen i de lange førerhuse er blot et par eksempler.

Interiørniveauer

Du kan vælge mellem tre interiørdesigns og et stort udvalg af farver.

Robust-interiør

Leveres med vinylbetræk, gummimåtter, interiørudsmykningen og udsmykningslister. Udforsk de forskellige udvendige trimniveauer i Volvo Truck Builder.

Dynamic-interiør

Leveres med tekstilbetræk, gummimåtter, interiørudsmykningen og udsmykningslister. Udforsk de forskellige udvendige trimniveauer i Volvo Truck Builder.

Progressive-interiør

Leveres med enten plys- eller læderbetræk, gummimåtter, interiørudsmykningen og udsmykningslister. Udforsk de forskellige udvendige trimniveauer i Volvo Truck Builder.

Tilbehør til din lastbil

Gør den til din egen

Billeder af interiøret på Volvo FM

Skræddersy din arbejdsplads

Kontakt din forhandler for at skabe dit nye yndlingssted.