Trucks

Styrke møder præcision

Volvo FM-drivliner

Få den kraft og kontrol, du skal bruge for at transportere tingene derhen, hvor de skal. Nu kan du skræddersy drivlinen til din Volvo FM mere præcist end nogensinde før. Du bliver i stand til at få tingene gjort uden problemer, og vi sikrer, at du udnytter kraften og energien så effektivt som muligt. Få langt mere ud, end du lægger i. Det er rentabilitet.

Motorer

Vores udvalg af Euro 6 trin E-motorer er omhyggeligt udviklet til at spare brændstof uden at gå på kompromis med ydelsen. Det er vores mest effektive dieselmotorer nogensinde, og de sparer brændstof ved hvert slag. D11-serien går fra 330 hk til 460 hk, mens D13-motorerne tilbyder 420 hk til 500 hk. Til Volvo FM fås der også gasdrevne motorer samt helt fuldelektriske alternativer – med lave emissioner og enestående ydelse og rækkevidde.

Køreegenskaber

Uanset hvilken motor du vælger til din Volvo FM, får du et imponerende moment i et bredt omdrejningsinterval. Resultatet er fremragende køreegenskaber og lavt brændstofforbrug.

Alternative brændstoffer

Hvis du virkelig vil nedbringe dit miljøaftryk, kan du vælge den gasdrevne Volvo FM. Den kører enten på Bio-LNG (biogas) eller LNG (naturgas), hvilket gør det muligt at opnå en fuldstændig klimaneutral drift. Desuden kan alle vores dieselmotorer køre på enten diesel eller HVO. Vil du køre på biodiesel? Det er muligt med særlige versioner af Volvo FM.

Mere om den gasdrevne Volvo FM

I-Shift

I-Shift er en komplet serie automatiserede gearkasser, der gør kørslen lettere, sikrere og mere komfortabel. Du behøver ikke at slås med en tung koblingspedal eller en gearstang. Hvert eneste gearskift er timet perfekt og automatisk. En række softwarepakker giver dig mulighed for at skræddersy I-Shift til dine behov. Der er tilgængelige funktioner til I-Shift, der aktiverer kørsel med én pedal i bestemte situationer. Til Volvo FM kan du også få I-Shift med krybegear eller dobbeltkobling.

Mere om I-Shift

Bliv elektrisk

En Volvo FM, men med en endnu smidigere køreoplevelse og ingen udstødningsemission. Volvo FM Electric tilbyder op til 666 hk ren elektrisk kraft og en rækkevidde på op til 300 km – og det gør den perfekt til transport fra by til by.

Mere om Volvo FM Electric

Brug for styrke?

Din forhandler kan hjælpe dig med at skræddersy den efter dine behov.