Trucks

Gasdrevet Volvo FM. Regionale transportløsninger, der sigter mod nul emission

Hvis du søger en løsning til regional- eller langdistancetransport, der er 100 % klimaneutral, er den gasdrevne Volvo FM det helt rigtige valg. Denne lastbil kombinerer samme kraft og køreegenskaber som Volvo FM, mens CO₂-emissionerne kan reduceres med op til 100 % ved brug af biogas.

Op til 60 ton

Op til 500 hk.

Rækkevidde op til 1000 km

Høj effektivitet, der vil opfylde dine behov

Den gasdrevne drivlinje leverer samme ydeevne og drejningsmoment som vores dieselmotorer, men udleder lavere emissioner. Vælg 420, 460 eller 500 hk med et drejningsmoment op til 2500 Nm. Den gasdrevne Volvo FM er et perfekt match til regional- og langdistancetransporter med op til 60 tons GCW.

Gasdrevet vedvarende energi

Vores gasdrevne tunge lastbiler kan forsynes med vedvarende bio-LNG (biogas) eller LNG (naturgas). Motoren bruger desuden en lille mængde vedvarende HVO eller diesel, samt AdBlue til efterbehandling af udstødningen. Når du bruger bio-LNG og HVO, kan du reducere dine CO2-emissioner med op til 100 %*.

* Dette gælder for emissionerne fra køretøjet under fjerntransport, også kaldet fra tank til hjul, sammenlignet med en lastbil, der kører på europæisk standarddiesel.

Tilpas rækkevidden til dine behov

Vælg mellem tre forskellige tankstørrelser for at tilpasse den gasdrevne Volvo FM til dine behov. Du får en rækkevidde på op til 1000 km, hvilket gør lastbilen egnet til langdistancetransport, og du kan nyde godt af et voksende netværk af bio-LNG- og LNG-tankstationer.

Gasdrevne lastbiler er ikke bare til gavn for miljøet. De kan også gavne vores virksomhed ved at reducere direkte og indirekte omkostninger.

HOLD DIG OPDATERET OM DEN GASDREVNE VOLVO FM

Din Volvo Trucks-forhandler sørger for at holde dig opdateret om den seneste udvikling inden for gasdrevne lastbiler i Danmark.