Trucks

×

Den gasdrevne Volvo FM LNG til regionaltransport

Volvo FM LNG er den ideelle lastbil til regionaltransport. Den giver den samme komfort og ydelse, som du er vant til fra dit mobile kontor – Volvo FM. Men med et langt mindre CO2-aftryk og mulighed for at sænke dine brændstofudgifter.

Ydelse til alle dine behov

Den gasdrevne drivline er baseret på den berømte motorteknologi, der anvendes i Volvo FM. Og den giver dig samme ydelse – men med op til 20 % færre CO2-emissioner*. Du kan vælge mellem en effekt på 420 eller 460 hk, så du behøver ikke at gå på kompromis.

Lavere brændstofudgifter

Volvo FM LNG giver den samme brændstofeffektivitet som den dieseldrevne Volvo FM. Da LNG ofte er billigere, har du imidlertid gode muligheder for at sænke dine brændstofomkostninger.

Den rækkevidde, du behøver

Rækkevidden er som regel det ømme punkt for tunge gasdrevne køretøjer. LNG-drevne motorer er effektive og sikrer sammen med LNG'en tilstrækkelig rækkevidde til regional- og fjerntransport. Du kan vælge mellem tre forskellige tankstørrelser for at skræddersy lastbilen til en rækkevidde på op til 1.000 km.

* Dette gælder for emissionerne fra køretøjet under brug, også kaldet fra tank til hjul.

Gasdrevne lastbilervil ikke bare være til stor gavn for miljøet. De vil også gavne vores virksomhed ved at sænke de direkte og indirekte omkostninger.

HOLD DIG OPDATERET OM DEN GASDREVNE VOLVO FM LNG

Din Volvo Trucks-forhandler kan holde dig opdateret om den seneste udvikling inden for gasdrevne lastbiler i Danmark.