Trucks

Evolution, der klarer udfordringer

Førerhusets eksteriør på Volvo FMX

Hvis du allerede er fan af Volvo FMX-designet, bliver du ikke skuffet over det seneste trin i evolutionen. Lastbilen har en helt ny, moderne profil, som er mere sofistikeret og selvsikker end nogensinde før. Bare kom med de mest udfordrende opgaver.

Førerhuset har fået et nyt design med en lodret profil, mere indvendig plads, store vinduespartier og en lav dørlinje. Den nedre del af fronten forstærker den ikoniske hårde profil sammen med de slanke V-formede forlygter. 

Forlygternes karakteristiske linjer følger førerhusets form, fortsætter rundt om det forreste hjørne og strækker sig bagud langs førerhusets sider. Helt i tråd med Volvo FMX-konceptet er den robuste front både beskyttende og slidstærk, og de enkelte dele kan let udskiftes, hvis det er nødvendigt.

Du vil også bemærke, at jernmærket på fronten er større, og når du nærmer dig for at stige ind, vil du bemærke, at indgangstrinnene har fået et nyt, robust design med en slidstærk, skridsikker belægning. Oven på førerhuset sætter ståltaglugen nye standarder for beskyttelse i hårde omgivelser. Det er detaljerne, der gør hele forskellen.

Vælg mellem 650 farver. Helt grøn.

Spar tid og penge ved at slippe for at skulle på et separat malerværksted – du kan helt enkelt få leveret dit Volvo-førerhus i lige netop den farve, du ønsker. Vælg mellem 650 forskellige toner, skær og nuancer. Hvis du ikke kan finde lige den farve, du ønsker, kan vi blande stort set enhver farve til dig.

Vil du have et smugkig? Brug farveskemaet til førerhuse nedenfor.

Bemærk, at en computerskærm ikke kan yde farverne fuld retfærdighed. Besøg din Volvo-forhandler for at se faktiske farveprøver. Bemærk også, at ikke alle farver fås til alle modeller og på alle markeder. Billedet viser en lastbil med det højest mulige lakeringsniveau.

Denne farvevælger indeholder alle de farver, der er tilgængelige i salgssystemet. Mange af dækfarverne fås også med et lag klar lak. Hvis du ikke kan finde den farve, du ønsker, kan du kontakte din lokale Volvo-forhandler.

Tilbehør til din lastbil

Gør den til din egen 

Billeder af eksteriøret på Volvo FMX

Er du klar til en Volvo FMX?

Den venter på dig.