Trucks

Klar til arbejdet – og til en pause

Volvo FMX-førerhusets interiør

Bag rattet i en Volvo FMX er det dig, der er chefen. Nu har du endnu bedre kontrol, bedre støtte og mere plads end nogensinde før. Dette sted er skræddersyet til at øge din produktivitet.

Når du stiger ind i førerhuset på Volvo FMX, føler du dig hjemme. Alligevel er det anderledes. Dit første indtryk vil sandsynligvis være, at det er rummeligt og lyst. Der er mere plads i alle tre førerhusversioner.

Når du sidder i stolen, er alt placeret, hvor du forventer, at det skal være. Du kan finde den perfekte ratindstilling med den justerbare ratstamme, og din hånd lander naturligt på den nye I-Shift-gearstang, der er elegant integreret i stolen. Udsynet omkring lastbilen er svært at slå. Dørlinjen er lav, vinduespartierne er store, og hver eneste vinkel indvendigt i førerhuset er designet til at give dig fuld kontrol.

Vi arbejder konstant på at forbedre komfort og kørsel. Lyden i kabinen i den nye Volvo FMX er blevet reduceret med 2 decibel ved hjælp af forbedret isolering.

Desuden er hele chaufførgrænsefladen ny – designet til at lade dig holde hænderne på rattet og øjnene på omgivelserne. Det giver dig fuld kontrol over alt det, du har brug for til at gøre dit arbejde præcist og effektivt.

Instrumentpanelet er fuldt digitalt og åbner nye muligheder for at skræddersy arbejdsmiljøet efter dine behov i enhver situation. Det nye 9"-sidedisplay giver dig kontrol over lastbilens funktioner, f.eks. med op til otte kameraer og intuitiv styring af vejgrebet.

Og med stemmestyring i Volvo FMX-førerhuset kan du få masser af assistance.

Interiørets overflader og materialer udstråler høj kvalitet uanset interiørdesign. Du kan vælge mellem tre interiørdesigns og et stort udvalg af farver. Og finde din stil.

Interiørniveauer

Du kan vælge mellem tre interiørdesigns og et stort udvalg af farver.

Robust-interiør

Leveres med vinylbetræk og gummimåtter. Udforsk de forskellige udvendige trimniveauer i Volvo Truck Builder.

Dynamic-interiør

Leveres med tekstilbetræk og gummimåtter. Udforsk de forskellige udvendige trimniveauer i Volvo Truck Builder.

Progressive-interiør

Leveres med enten plys- eller læderbetræk og gummimåtter. Udforsk de forskellige udvendige trimniveauer i Volvo Truck Builder.

Tilbehør til din lastbil

Gør den til din egen

Billeder af interiøret på Volvo FMX

Skræddersy din arbejdsplads

Kontakt din forhandler for at skabe dit nye yndlingssted.