Designet til vejen

De V-formede forlygter viser, at det er en Volvo

Alle opgaver. Alle gader. Alle tidspunkter. Volvo FE ser hjemmevant ud. Og det strømlinede førerhus og de karakteristiske V-formede lygter viser tydeligt, at den er en del af familien.

Det sikre og komfortable interiør i Volvo FE

I førerhuset handler det hele om sikkerhed og komfort. Pladsen, stolen, opbevaringsmulighederne – det hele er designet med dig i centrum. Og de ergonomisk placerede instrumenter betyder, at intet er uden for rækkevidde.

I-Shift til Volvo FE

Indbygget brændstofeffektivitet

En specialdesignet motor. Vores intelligente I-Shift-gearkasse. Og en håndfuld brændstofbesparende serviceydelser. Volvo FE er brændstofeffektivitet på fire hjul. Eller seks.

Hvor meget kan du spare?
Driftstid er lig med rentabilitet

Driftstid – få mere af den

Vores serviceydelser og nyskabelser er med til at forhindre driftsafbrydelser. Og til at minimere dem, hvis de alligevel forekommer. Så enkelt – og så vigtigt – er det.

Sådan klarer vi det
Volvo FE er designet til rentabel distributionskørsel

Sæt skub i produktiviteten

Fra et indstigningstrin specialdesignet til distributionskørsel til vores avancerede flådestyringssystem – med Volvo FE er din produktivitet i centrum.

Bliv mere produktiv
Volvo FE: særdeles sikker

Særdeles sikker

En række enestående sikkerhedsfunktioner. Og et førerhus udviklet til at holde dig og andre trafikanter sikre.

Spil sikkert
Volvo FE giver en ubesværet manøvredygtighed

Tag den nemme vej ud

Er pladsen trang? Volvo FE's lille venderadius, assisterede gearskift og fremragende kørselsergonomi gør den utrolig manøvredygtig.

Se manøvredygtigheden i aktion
Find din lokale forhandler

Kom helt tæt på Volvo FE

Se nærmere på alle funktionerne på Volvo FE. Og besøg derefter din lokale Volvo Trucks-forhandler og få en rundvisning i virkeligheden.

Find din lokale forhandler