Chassis til Volvo FE – til let opbygning

Stift, men fleksibelt

Volvo FE's chassis kan konfigureres til næsten alle typer opbygning. Det firkantede, flade design er robust og stift og gør det let at konstruere opbygningen og finde en løsning, der kan bruges til selv de mest krævende opgaver. De forbedrede chassispakker til Euro 6 betyder desuden, at Volvo FE ikke påvirkes af de strengere emissionskrav.

Volvos opbyggerinstruktioner – hjælper med at forkorte leveringstiden

Kortere tid hos opbyggeren

Når du bestiller din Volvo FE, kan opbyggeren straks logge på VBI-webstedet. Systemet indeholder de nøjagtige specifikationer og 3D-tegninger, så arbejdet kan påbegyndes, endnu inden lastvognen har forladt fabrikken. Det betyder hurtigere og mere økonomisk levering.

Volvo-opbyggerinstruktioner
Det elektroniske kontrolsystem i Volvo FE

Let og hurtig pålæsning

Den elektronisk styrede affjedring (ECS) kan bruges til at styre luftaffjedringens niveauregulering via kontakter på instrumentbrættet eller en kontrolboks. Det betyder hurtig og effektiv pålæsning i alle læssehøjder.

Vælg mellem mekanisk førerhusaffjedring eller luftaffjedring

Den bedste affjedring

Garanti for jævn kørsel. Du kan vælge mellem mekanisk førerhusaffjedring med springfjedre og støddæmpere både for og bag eller fuld luftaffjedring af førerhuset med luftbælge for og bag.

Volvo FE's elektroniske bremsesystem

Elektronisk bremsesystem (EBS)

Volvo FE har trykluftbremser med ventilerede skiver for og bag. Det elektroniske bremsesystem (EBS) giver en hurtigere og sikrere bremsereaktion og mindsker bremseslitagen. Systemet omfatter ABS og vores Brake Blending-system, som bruger lastvognens forskellige bremser til at opnå ensartet bremsning og mindske slitagen på dæk og bremser. Den udvidede EBS-pakke omfatter også bakkestartshjælp.

VT

Kom i gang med din opbygning

Besøg din lokale Volvo Trucks-forhandler, og få en snak om layoutmulighederne, og specificer din perfekte Volvo FE.

Find din lokale forhandler