I-Shift reducerer trætheden og hjælper med at holde fokus på vejen og trafikken.

Bare kør

I-Shift gør kørslen sikrere og langt mere komfortabel. Der er ingen tung koblingspedal. Ingen gearstang, du skal slås med. Og hvert eneste gearskift er timet perfekt. Det enkle system reducerer træthed og hjælper dig med at holde fokus på vejen og trafikken omkring dig. Hvis du vil skifte gear manuelt, sidder der en kontakt på gearvælgeren, som giver dig fuld kontrol over alle gearskift.

I-Shift kan spare op til 5 % brændstof

Spar på brændstoffet

I-Shift er udviklet til at spare brændstof – op til 5 %. De interne energitab er lave – faktisk lavere end i manuelle gearkasser. Men det er elektronikken, der gør den virkelige forskel. Hvis du kører i programmet Økonomi, times hvert eneste gearskift helt præcist, så motoren kan arbejde i det mest effektive omdrejningsområde.

I-Shift kommunikerer med motoren

Sådan fungerer det

I-Shift er baseret på en usynkroniseret manuel gearkasse – derfor det kompakte design og de lave interne tab. Magien opstår i den elektroniske styreenhed, som håndterer koblingen og gearskiftene. Ved at tage oplysninger om hastighed, vægt, vejens hældning og momentkrav i betragtning udfører den alle gearskift med ekstrem præcision. Systemet kommunikerer også med motoren, som justerer omdrejningerne og motorbremseeffekten optimalt.

I-Shift-softwarepakker til alle transportopgaver

Din I-Shift

Du kan skræddersy I-Shift-softwarepakkerne til at opfylde netop dine krav. Uanset om du skal bruge en gearkasse til distribution, anlægskørsel eller langturstransport, er der en pakke, som er perfekt for dig.

Find din lokale forhandler

Et godt skift

Vil du selv opleve I-Shift? Kontakt din lokale Volvo Trucks-forhandler, og få nøglerne.

Find din lokale forhandler