Volvo FE-stolen med det nye design er nu endnu mere sikker

Sæt dig ind. Spænd selen. Og vær sikker

Den forstærkede stol og forankring minimerer fremadgående bevægelser i tilfælde af en ulykke. Den nydesignede nakkestøtte holder hovedet stille og godt beskyttet. Og den integrerede sikkerhedssele beskytter dig med førsteklasses brudstyrke. Dermed er der styr på sikkerheden, og du mangler bare at vælge selefarve – skal den være sort eller iøjnefaldende rød?

De bagmonterede underkøringsværnsystemer på Volvo FE

Beskytter dig og andre

Vores underkøringsværn for og bag er designet til at forhindre personbiler i at kile sig fast under lastvognen ved et sammenstød. Det mindsker risikoen for kvæstelser. Og vores elektroniske stabilitetsprogram reducerer effektivt risikoen for at skride ud og rulle rundt. I farlige situationer træder det straks ind, reducerer motorkraften og aktiverer bremserne individuelt på lastvognens og anhængerens hjul.

Læs mere om vores sikkerhedssystemer her
Giver den bedste mulighed for at se – og blive set

Forbedret udsyn

Bestem, hvad du vil se, med de elektrisk styrede sidespejle. Vær synlig for andre med de nye kørelys. Se mere, hvor pladsen er trang, med de ekstra sideruder. Og hold øje med lasten gennem bagruden (ekstraudstyr).

Tredelt kofanger på Volvo FE

Tredelt kofanger

Stålhjørnerne giver kofangeren enestående brudstyrke, hvilket mindsker risikoen for skader og reparationsudgifter. Og i tilfælde af et sammenstød betyder de separate dele, at du kun behøver at udskifte de beskadigede dele.

Volvo FE med et avanceret fjernbetjent alarmsystem

Et sikkert system

Et avanceret fjernbetjent alarmsystem er med til at holde Volvo FE sikker. Alarmen aktiveres let, hvis ubudne gæster forsøger at åbne dørene eller sabotere lastvognen, og den giver dig ro i sindet, når du ikke er i nærheden af lastvognen.

Gennemse det ekstra sikkerhedsudstyr fra Volvo

Ekstra sikkerhedsudstyr

Skal du bruge en sikkerhedsvest? En bærbar advarselslampe? Du kan udstyre din Volvo med alt det ekstra sikkerhedsudstyr, du skal bruge.

Find din lokale forhandler

Er du klar til en sikkerhedsopgradering?

Besøg din lokale Volvo Trucks-forhandler. Her kan du få alt at vide om vores sikkerhedsfunktioner i verdensklasse.

Find din lokale forhandler