I-Shift øger produktiviteten

I-Shift – vores mest intelligente gearkasse nogensinde

Den enkle, driftssikre og supereffektive I-Shift har forvandlet lastvognsbranchen. Chaufførerne elsker den, fordi de ikke skal slås med en tung kobling og en gearstang, og fordi hvert eneste gearskift times perfekt. Den sparer også op til 5 % brændstof, så vognmændene elsker den også.

Volvo FE-førerhuset – til høj komfort og produktivitet

Det perfekte miljø til arbejde og afslapning

Fra det øjeblik du stiger ind i Volvo FE med det optimerede indstigningstrin til det øjeblik, du stempler ud, er alt designet til at gøre dig mere produktiv på farten. Og have det bedre, når arbejdsdagen er slut.

Se dig omkring i førerhuset
Volvo FE drives af D8K-motoren.

Mere kraft

D8K-motorens ydelsen på 350 hk gør Volvo FE mere kampdygtig end nogensinde før. Den sørger for, at chaufførerne kan få mere af vejen på kortere tid. Flere kræfter i baghånden til større produktivitet.

 

Tag et kig på drivlinens specifikationer
9-tons forakslen øger lastkapaciteten.

Et ton mere på forakslen

Den nye foraksel giver et akseltryk på op til 9 ton – det er et ton ekstra i sammenligning med tidligere. Det betyder en øget nyttelast eller ganske enkelt fleksibilitet til at tage flere typer opgaver. Og du kan blive endnu mere produktiv.

Tag et kig på chassisets specifikationer
Dynafleet maksimer produktiviteten

Dynafleet – maksimer produktiviteten

Steder, laster og niveauer. Køretider. Emissionsrapporter. Brændstofforbrug. Dynafleet giver dig opdaterede data om hver lastvogn, du ejer, og hjælper dig således med at maksimere produktiviteten og træffe mere rentable beslutninger

Find din lokale forhandler

Bliv mere produktiv

Tag en snak med din lokale Volvo Trucks-forhandler. Han ved præcis, hvordan du og din virksomhed kan blive så produktiv som muligt.

Find din lokale forhandler