Vi ved, hvad der sker derude. Vi ved, hvordan ulykker ser ud. Det er derfor, vi udfører så mange ekstra test, selv om lovgivningen ikke kræver det.

Carl Johan Almqvist

Trafik- og produktsikkerhedschef, Volvo Trucks

Interiør

Volvo FE Sikkert i sædet

Sikkert i sædet

Chaufførerne er godt beskyttet i Volvo FE. Sædeforankringen og hele førerhuskonstruktionen er blevet forstærket og har bestået alle de strenge tests, som vores førerhuse skal gennemgå.

Volvo FE alkolås

Alkolås

Send et tydeligt budskab om, at alkohol ikke hører hjemme i trafikken. Du kan få en alkolås monteret fra fabrikken, så hverken chauffører eller kunder er i tvivl om, at du tager trafiksikkerheden særdeles alvorligt.

Volvo FE førerhus med lav indstigning

Førerhus med lav indstigning

I førerhusmodellen med lav indstigning er det ikke blot lettere at komme ind i og ud af førerhuset. Du får også et meget bedre udsyn langs førerhuset

Volvo FE integreret sikkerhedssele

Integreret sikkerhedssele

Brugen af sikkerhedssele forhindrer omkring halvdelen af alle dødsulykker – tænk på det, næste gang du sætter dig ind i din lastvogn. I Volvo FE er de integreret i sæderne.

Udvendigt

Volvo FE frontunderkøringsbeskyttelse

Underkøringsbeskyttelsessystemer

Integreret foran, bagi og på siderne – til beskyttelse af andre trafikanter i tilfælde af en kollision. Systemet forhindrer, at mindre køretøjer klemmes fast under lastvognen.

Volvo FE lys

Lys

Forlygteenheden giver en intelligent belysning med en kompakt pakke. Frontpositionslyset og kørelyset er integreret. Lastvognen kan altid ses af andre trafikanter. 

Volvo FE udsyn hele vejen rundt

Godt udsyn hele vejen rundt

Dette er meget vigtigt for sikker kørsel i byområder. Volvo FE har den perfekt sammensætning af spejle, en stor forrude med en lav underkant og ekstra ruder i dørene. På den måde kan du se, hvad der sker rundt om lastvognen.

Volvo FE aktive sikkerhedssystemer

Aktive sikkerhedssystemer

Din lastvogn hjælper dig. Få et kort overblik over Volvo Trucks' aktive sikkerhedssystemer. 

Volvo FE sikkerhedssnak

Hvad nu hvis?

Vores trafik- og produktsikkerhedschef afslører hemmelighederne bag vores aktive sikkerhedssystemer, og hvordan de virker.

Find din lokale forhandler

Se sikkerhedsfunktionerne med egne øjne

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan vise dig alle de enestående sikkerhedsfunktioner og besvare alle de spørgsmål, du har om sikkerhed. 

Find din lokale forhandler